Hakan sonuçtan hiç memnun değil

28 Kasım 2023 15:13

Tudors online mağazasından 'efsane kasım 1 alana 1 bedava' kampanyasında dört gömlek aldım. Üç tanesinin bedeni küçük geldiği için kargo içerisinden çıkan 'mağazadan değişim' yazan bilgilendirme kağıdında 'değişim işlemini kargo süreçlerini beklemeden tüm Tudors mağazalarından yapabileceğinizi biliyor muydunuz? ' yer almaktadır. Bu kapsamda Tudors'un Üsküdar mağazasına bugün beden değişimi için gittim. Üç gömlekten bir tanesinin uygun bedeni vardı, diğerini ise farklı bir ürün aldım. Bana mağaza çalışanı tarafından iletilen husus, 'online alınan 1 alana 1 bedava kapsamı' mağazalarda geçerli olmadığı ve fiyat farkını ödemem gerektiğidir. 419,24 TL ekstra ödeme çıkardı. Öğlen arası izin alıp iş yerinden aceleyle gittiğimden farklı ürün değişimi yaptığımı zannederek ödeme yaptım. İş yerine geldiğimde, birebir aynı ürün olan m beden gömleği l beden aldığım için 130 TL fiyat farkı alınmış.

Tudors müşteri hizmetleri ile görüştüğümde, çözüm sunmak yerine 'biz sizi bilgilendirdik, size kalmış. Farklı ürün alındığından fiyat farkı çıkmıştır. Neden mağazada bizi aramadınız? Gidin mağazadan fiyat farkını alın' şeklinde uygun olmayan ve geçiştirme amaçlı cevaplar verilmiştir. Sürekli mağazaya gidip gelmeyeceğim. Değişim için gidip yol parası 32 TL ver, para iadesi için görüşmeye gir, 32 TL daha ver. Daha alıp alamayacağımın da garantisi yok. Boşuna para harcamış olurum. İlk önce mağazalarınızı uyarmalısınız. Beden değişiminden ücret alınmayacak diye. Mağaza bunun bilincinde olmalı. Mağazanın müşteriye yaklaşımı 'nereden çıktı bu, ne de olsa benden almadı, neden uğraşayım? ' mantığında olmamalı.

Buradan şu anlaşılıyor: ilgili firmanın kampanyası tamamen aldatmacadır. Satış sonrası desteği çok kötü. Alırken mutlaka dikkat edilmesi gerekiyor. Ayrıca dün ayrıca online sipariş vermiştim, onu da iptal ettim. Zaten Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapıyorum. Bugün ya da yarın Tudors'a iletilir. Ayrıca tüm sosyal medyada da bu tavrınızı ve üslubunuzu paylaşacağım.

29 Kasım 2023 00:02

İlk siparişte sorun yaşamam nedeniyle ikinci siparişi iptal ettim. 445.46 TL ödedim iade edilen tutar 296.97 TL. Aradaki fark neyin kesintisi anlamadım. Bayağı kurumsal bir firma şaşırmadım.

01 Aralık 2023 13:20 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Tudors Gömlek olarak iletmiş olduğunuz durum ile ilgili konuya açıklık getirmek adına iletişim numaranızı ve şikayetinizi yazarak bizimle iletişim kurmanızı rica ederiz. Tudors Müşteri Hizmetleri.

02 Aralık 2023 19:25

Konu ile ilgili buraya yazmadan önceden müşteri hizmetleri ile görüştüm. Mailde gönderdim. Herhangi bir çözüm süreciniz olmadığı gibi bir de dalga geçer oyalama tarzı tutumlarınız var. Zaten hukuki süreci başlattım.

05 Aralık 2023 20:27

29 Temmuz 2023 01:09

18 Aralık 2023 20:26

30 Ekim 2023 13:31
Osman sonuçtan hiç memnun değil

20 Aralık 2023 13:07