Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Uğur
29 Ekim 2024 11:00

29 Ekim Cumhuriyet bayrami nedeniyle Togg kullanıcılarının trugo şarj istasyonlarında 101 KW ye kadar ücretsiz şarjdan faydalanabilecek leri söylendi. 29 Ekim günü Togg aracımı şarj ettim ama kartımdan para kesildi. Müşteri hizmetleri ile konuştum onlar şarj işlemini başlatırken kredi kartı değil de hediye kartı kısmı seçilmeliydi diyor. Ve bunun dışında hiçbir açıklama yapmıyor. Kullanıcı deneyimi olarak ben orayı seçeceğimi bilemeyebilirim bana bununla ilgili uygulamaya girerken hiçbir bilgi verilmiyor. Kampanya öncesi telefon ile kimse benimle iletişime geçmedi. Sosyal medyadan paylaştık deniyor. Sosyal medyaya her an bakamıyoruz. Sosyal medyada paylaşılan resimde de hediye kartı ile ilgili bir açıklama da yok. Eklediğim görselde görebilirsiniz.

Trugo uygulaması benim Togg kullanıcısı olduğumu biliyor ve o hediyeyi tanımlıyor. O zaman karttan öde seçeneğini koymaması lazım hediyem varsa.

Ya da hedi kart kullan seçeneğini daha görünür yapması gerekiyor. 29 Ekim Cumhuriyet bayramı vesilesiyle zaten bir çok şarj istasyonu firması ücretsiz şarj veriyor. Ama Trugo, Togg a özel hediye deyince bir Togg kullanıcısı olarak her zamanki gibi Trugo yu tercih ettim. Ama Trugo Tercih ettiğim için mağdur oldum. Benim talebim madem ortada bir yanlış anlaşılma var kartımdan çekilen tutar iade edilip hediye kartımdan düşülsün.

Ücretsiz Şarj Kampanyasında Yaşanan Teknik Sorun Ve Müşteri Hizmetleri İletişim Problemi

Vedat
29 Ekim 23:18
ucretsiz-sarj-kampanyasinda-yasanan-teknik-sorun-ve-musteri-hizmetleri-iletisim-problemi-1.jpg
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Trugo Şarj İstasyonunda Düşük Güçle Yüksek Ücret Alındı, Mağduriyetim Giderilmiyor

Kemal
26 Ağustos 15:25

Trugo Şarj İstasyonlarında Sürekli Kesinti Ve Yetersiz Destek

Kemal
25 Ağustos 07:51
Turan sonuçtan memnun

Hediye Çekimin Bilgilendirme Olmadan İptal Edilmesi Ve Kalan Bakiyemin Kullanılamaması

Turan
11 Ekim 00:46
"Trugo milli ve yerli bir firma olarak böyle mağduriyetler yaşatmamalı ve ismini lekeletmemeli ben Togg ve Trugo yu her türlü eliştriye karşı kendi firmamış gibi can siperhane savundum. Tekrar belirtiyorum parasını verip satın aldığım şarj kullanım kodunun bir süresi olamaz, sizin mantığınıza göre aldığım Togg için de böyle bir kullanım süresi koyabilirsiniz. Bu zihniyetle çok mağduriyetler ve hak gaspları yaratırsınız. Bunun sonucunda markanızı lekeler ve mahkemelik olursunuz. Yine de şarj kullanım kodumun süresinin bir ay daha uzattığınız için teşekkür ederim."