Berfin sonuçtan hiç memnun değil

Troy E-Store Troy Çözüm Üretiminde Memnuniyeti Sıfır Ve Müşterileri Mağdur Ediyor

31 Ekim 2023 14:20

19 ekimde yeni aldığım bilgisayarımı Aqua Florya’daki Troy mağazasına “caps lock” tuşu arada bir temassızlık yaptığı ve çalışmadığı için teslim ettim. Bilgisayarımı 1 ay önce açtığımı, toplasanız 3-4 kere kullandığımı, kullanıcı hatası olmadığını üstüne basa basa söyledim. Benimle ilgilenen beyefendi diğer bilgisayarların da 1-2 saniye aralıklarla tuşa bastığınızda çalışıyor demesi üzerine görmek istediğimi söyledim ve dediği gibiydi. (benim bilgisayarım dışında) Kendisi de problemi görünce teslim alalım dediler. Teslimat sürecinde bana mail ya da arayarak, benden onay almadıkları sürece bilgisayara hiçbir şekilde işlem yapılamayacağı söylendi. Bugüne kadar benimle ne mail ne bir SMS ne de arayarak iletişime geçilmedi. Öğlen saatlerinde müşteri temsilcisiyle görüşüp süreç hakkında bilgi almak istediğimi söyledim ve bana bugün bilgisayarın şubeye geldiğini, istediğim zaman gidip teslim alabileceğimi söyledi. Akşam üstü yola çıktım ve teyit amaçlı tekrar aradığımda bana bilgisayarımın sadece sisteme raporunun girildiğini ve Şişli ’deki merkezde olduğu söylendi. Ben 2 saatlik yolu bilgisayarı almak için gidecektim, yolun yarısından geri döndüm. Bilgisayarım benden onay alınmadan sıfırlanmış ve raporda hiçbir sorun olmadığı söylendi. Ben bilgisayarı alalı 5-6 ay oldu, açalı ise 1 ay. Bir sorun yaşamamış olsam neden bilgisayara ihtiyacım olduğu halde servise göndereyim? Ayrıca ben o bilgisayara ücretli programlar yüklettim ve bunun için para ödedim. Madem sıfır ürün gönderilmeyecekti neden bana sorulmadan bu işlemler yapıldı? 2. Kez görüştüğüm müşteri temsilcinize bilgisayarı bu şekilde geri almaya gelmeyeceğimi, sisteme tekrardan şikayetimin iletilmesini rica ettiğimi söyledim. Benim bilgisayarımın kurulumunu hangi tarihte yaptığımı zaten şu an bilgisayarda görebiliyorlar. Hem program için ödediğim para yüzünden mağdur edildim, hem de programı yükletmek için ekstra verdiğim param çöpe gitti. Şu an bilgisayardan yaptığım işlerimin, gelirimi etkilemesi de cabası yani zamanımdan da gitti. Bilgisayarı ikinci el almadım ben, sıfır açılmamış ürün aldım ve kullanıcı hatalı bir problem olmadığından adım kadar eminim. Ben hiç kullanmadığım bilgisayarı teknik servise göndermek zorunda da değilim. Zaten ürünü şubeye teslim etmeden önce problemli olan tuşun videosunu çekmiştim. Ek olarak bunu paylaşacağım. Bu şekilde iadeyi asla kabul etmiyorum çünkü her türlü zarara uğradım. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

03 Kasım 2023 16:11 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, ilettiğiniz bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup incelemelerin başlatılması amacı ile kayıt altına alınmıştır. Değerlendirmelerimiz hakkında, kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden en kısa sürede size bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Troy Müşteri Destek Ekibi

Belinay
Belinay

Siparişim ne zaman kargoya verilecek

Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

1600 TL'ye Alınan Kırılmaz Cam Bir Günde Kırıldı, Mağaza İlgisiz Kaldı

23 Eylül 2025 21:34
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Troy Mağazasında İlgisiz Çalışanlar Ve Yetersiz Hizmet Deneyimi

29 Ağustos 2025 00:47