Esin sonuçtan hiç memnun değil

16 Ekim 2023 00:54

15.10.2023 tarihinde trip.com sitesi üzerinden Ocak ayı için bir uçak bileti aldım. Yurt dışı aktarmalı gidiş dönüş bileti. Bir iki saat sonrası da iptal ettim. Uçuş Pegasus havayoluna ait. Ancak iptal ettiğimde, yurt içi biletimden çok ciddi bir kesinti yaptı, yurt dışı biletimi ise hiç ödemedi. 5822 liralık biletin alabildiğim kısmı, 370 lira. Şirket bunu havayolu şirket politikasıyla açıklasa da Pegasus 24 saat içinde yapılan iptalin tamamını geri ödüyor. Dolayısıyla trip.com un sadece iptallerle bile ciddi para kapattığı açık. Müşteri hizmetleri geri ödemesi olmayan bilet almışsınız deyip işin içinden çıkıyor ama bunu havayolunun politikasına da bağlamayı ihmal etmiyor. Asla güvenerek rezervasyon yaptırmayın derim. Bir gün içinde gerçekleşen uçuş iptalinde ilk kez böyle bir şey yaşıyorum. İlk defa denediğim ve tamamen pişmanlık diyebileceğim bir şirket.

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

30 Kasım 2023 14:53
Ali sonuçtan çok memnun

11 Ocak 2024 13:42
"Mytirp iptal olan biletimin Pegasus tarafından iade yapılan miktarı kredi kartıma iade etti. Teşekkür ederim"

01 Aralık 2023 19:33
Ems Seyahat Turizm Sözde Şirketinin Gerçek Yüzü
Ems Seyahat Turizm Sözde Şirketinin Gerçek Yüzü
Barış sonuçtan hiç memnun değil

Mytrip.com Bilet İptalinde Gizli Kesinti Ve Yetersiz Bilgilendirme Mağduriyeti

Barış
07 Kasım 2025 12:37
Melahat sonuçtan çok memnun

Melahat
24 Kasım 2023 18:42
"Para iadesi yapılacak teşekkürler hızlı dönüş için. Yalnız bunu buralara taşımamız gerekmezdi."