29 Mayıs 2024 09:36

Merhaba, 24.05.2024 - 10:21 kargoya teslim edildi. 24.05.2024 - 15:14'te gönderi yola çıktı. Ne hikmetse 24 Mayıs'ta Kocaeli'nden yola çıkan paket, İstanbul'a 27.05.2024 akşamı 22:50'de Tuzla-Elma transferine ulaştı. Sanırsınız Van'a gidiyor paket. Ben 27'sinde sabah-öğlen-akşam müşteri hizmetlerine birkaç kez yazdım. 'Bakın hareketsiz, bir sıkıntı var' dedim. '2 iş gününü geçmediği sürece bir işlem yapamıyoruz' dendi. Sonra gecesine hareket görüp ulaştı. 28.05.2024 tarihinde tekrar yolda notu düşüldü. Başka bir transfer olan Tuzla-Kiraz'a geldi. (Elma olmadı, Kiraz'da bekletelim biraz da.) 28.05.2024 sabah 05:09'da Kiraz transfer merkezinde beklemeye başladı. Bütün gün bekledim, 2 defa müşteri hizmetlerine yazdım. 'Bakın yine hareketsiz' diye kalıp cümlelerle avuttular. '2 iş günü pazartesiden beri' denen kalıp cümleleri cuma iş günü değil sanırım. Cumartesi dağıtıma çıkan kargolar olduğuna göre al sana 1 iş günü daha. E pazartesi iş günü, salı iş günü. Evet, bugün çarşamba, benim paket Kiraz transfer merkezinde yatışta. Şu an 29.05.2024 sabah 08:58. Hareket yok, ekran görüntüleri ekte. Dün TY Express'e de talep oluşturdum, onlar da 1-2 iş günü içerisinde dönüş yapılacağı bilgisini verdiler. Gelmeyen iş günleri. Bugün irtibata geçtiğim kişi de 'adres değiştirdiğiniz için uzamış' gibileri bir şey dedi. Yahu cumartesi teslim olmayınca hafta içi de çalıştığım için Eskişehir içi adres değişikliği yaptım, kalkıp da Eskişehir'den Van'a değil. Benim anlamadığım, Eskişehir'e gelecek olan kargo Kocaeli'nden çıkıyor, İstanbul Tuzla-Elma ardından Tuzla-Kiraz transfer merkezlerine, devamı da bir önceki siparişimden biliyorum Bursa transfer merkezi, sonra nasipse Eskişehir'e gelecek paket (Kocaeli-İstanbul-Bursa-Eskişehir). Ben mantığını anlamadım. Geçen seferde dikkatimi çekti. Onda da Niğde-Ankara-Bursa, sonra Eskişehir dolandı paket. TY Express, neden bekletiliyor paket? Teslimat No: 8415483182 Gönderi No: 7330015146299918 Son İşlem Tarihi: 28.05.2024 05:09 Not: Trendyol canlı asistanla görüşüldükten sonra maile görüşme detayları gönderilmelidir. *** Güncelleme: Ben bu şikayeti yazarken ürün birden transfer merkezinden teslimat şubesine geldi. Tahmini Teslim Tarihi: 27 Mayıs Pazartesi Teslim Alacak Kişi: GÜ*** Ta*** Teslimat No: 8415483182 Gönderi No: 7330015146299918 Son İşlem Tarihi: 29.05.2024 09:00 Teslimat Şubesi: Porsuk Şube

trendyol-musteri-hiz-trendyol-ekspress-8.docx
Gül
Gül
29 Mayıs 2024 09:16

Ben irtibat kuracak düzgün bir cevap alacağım birini bulamadım için buradan yazdım aramayın, irtibata geçmeyin ama yanlışlarınızı bilin istedim.

Nuray
Nuray

Yok kardeşim benim kargom hiç gelmedi gelmeyen kargom için 50 TL dolap uygulamasınıda benden kesti bunlar yasal olmayan şekilde kar yapmaya çalışıyorlar ne yaptıkları belli değil

05 Haziran 2024 15:25
Trendyol Express Kargonun Getirilmemesi Sorunu
Trendyol Express Kargonun Getirilmemesi Sorunu
Abdurz sonuçtan hiç memnun değil

08 Temmuz 2023 12:58
Nihan sonuçtan hiç memnun değil

29 Eylül 2023 11:22
Trendyol Express Kargo Sürecindeki Aksaklıklar Ve Müşteri Hizmetlerinin Yetersizliği

Trendyol Express Kategorileri