Aydın sonuçtan hiç memnun değil

04 Kasım 2023 22:04

Ürünümün her gün fişini çekmem gerekiyor yoksa internet hızım 1 MB'e düşüyor garanti kapsamında olup iki yıl daha garantisi devam etmekte ancak ben her gün modemin fişini çekmek zorunda mı kalacağım yoksa bunun bir çözümü var mı Ürünüm Archer VR300 EU Modemin fişini çekip 15 saniye sonra tekrar Taktığım da hız normale dönüyor anlamış değilim.

07 Kasım 2023 22:53

Hız testi sonucu

08 Kasım 2023 09:54
TP-Link Modem Sık Sık İnternet Hızını Düşürüyor

Bu görüntüde modemin fişini çekip 15 saniye sonra tekrar geriye taktığımda elde edilen hız görüntüsü bu olayı sürekli yaşıyorum haftada en az üç defa

10 Kasım 2023 11:01 (Şikayetten 5 gün sonra)

Merhabalar, Belirtilen soruna istinaden sizlere farklı zaman dilimlerinde aradık fakat ulaşamadık. Bizler ile irtibata geçmek isterseniz eğer 0850 724 44 88 çağrı merkezimiz ile görüşebilir veya [email protected] adresinden bizlere mail atabilirsiniz. Saygılarımızla, TP-Link Türkiye

Hüseyin
Hüseyin

Düşündüğüm ilk şey Wi-Fi kanalınızın komşularınızın Wi-Fi kanalları ile çakıştığı oldu. Bu 1mbit hızlara düştüğünde modeminizden ethernet kablosuyla bağladığınız bir bilgisayar üzerinden hız testi yaparsanız veya modeminizde varsa 5ghz ağınıza bağlanıp bu testi tekrar yaparsanız ve sonuç 1mbit değil 30mbit üstüne çıkıyorsa kesinlikle sizin 2.4ghz Wi-Fi ağınız çevredeki modemlerin kanalıyla çakışıyor. Çözüm için modeminizin arayüzüne 192.168.1.1 girip (nasıl gireceğinizi, kullanıcı adı şifrenizi bilmiyorsanız Google'dan araştırın) Kablosuz/Wi-Fi ayarları kısmından Wi-Fi kanal (channel diye de geçebilir) ayarınızı Otomatik seçeneğine getirebilirsiniz. Hali hazırda otomatikte ise bilgisayarınıza indireceğiniz herhangi bir Wi-Fi scanner programı (Windows için önerim "netspot" Android için mağazadaki ilk "Wi-Fi scanner"programı) ile etrafınızdaki modemlerin hangi kanallarda bulunduğunu görüp hangi kanal boş ise modem arayüzünden o kanala geçiş yapabilirsiniz.

TP-Link Modem Kopma Sorunu Ve Değişim Talebi

Berkay
30 Kasım 2024 07:58
TP-Link Modem Kopma Sorunu Ve Değişim Talebi

Erman
09 Mayıs 2024 16:08
TP-Link Bozuk Ürün Gönderip Duruyor
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

TP-Link Archer VR 300 Kopma Sorunu

Cihan