16 Temmuz 2024 17:461.744

11.07.2024 tarihinde Total Sivas Çarşı içinde bulunan petrol istasyonuna Şekeroğlu adını taşıyan otoparka arabamızı bıraktık. 1 saat için 50 TL ödeme yaptık, 1 saati 10 dakika geçtiği için bizden 30-40 TL gibi bir meblağ istendi. Eşim ödemeyi kabul etmedi ve çalışanlar eşimin üstüne saldırdı. 1 kişi ile tartışırken istasyon görevlilerinin hepsi (7 kişi) eşimin üstüne saldırdı, küfür edip bizden değnekçilik yaparak para talep ettiler. Arabamızı tekmelediler. Ben o anki korkuyla polisi 112 acil servisini aradım, çevredeki insanların yardımı ile çevreden uzaklaştırıldık. Şikayetimi 12.07.2024 tarihinde 444 0 496 müşteri hizmetlerine bildirdim ve şikayetçi oldum. Tarafıma 16 Temmuz bugün yapılan açıklamada bayilik verilen her kişinin ne isterse yapabileceği söyleniyor. Böyle bir kurumsal firma nasıl bu şekilde müşteri memnuniyeti adı altında çalışabiliyor? Saldırısına uğradığımız istasyon görevlileri kendini yetiştirememiş, konuşmayı dahi bilmeyen bir müşteriye nasıl davranılır bunu dahi bilmeyen bir istasyon. Her yere şikayetimi bildireceğim. Gerekirse merkeziniz olan ülkelere de mail atacağım. Mağdur edildik ve istasyon sahibi bize 'Ben ne istersem o olur. Benim çalışanlarım istediğini darp edebilir ve ceza almaz' dedi.

16 Temmuz 2024 18:24 (Şikayetten 38 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Bildiriminiz ile ilgili olarak tarafınızla görüşme sağlanmış ve gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır.Firmamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Aşağıda belirtmiş olduğumuz kanallardan her türlü görüş,öneri ve bildirimlerinizi iletebileceğinizi hatırlatmak isteriz. -Club TotalEnergies /mobil uygulama Saygılarımızla

17 Temmuz 2024 01:20

Şikayetimiz bildiriliyor fakat bayilik sistemiyle çalıştığınız için bayi bizi kaale almıyor, ısrarla bir şey olmayacağını bilerek gidin şikayet edin deniyor, oradaki herkesin eşimden özür dilemesini istiyorum

Yakıt Depoma Dışarıdan Yakıt Akıtıldı, Mağdur Edildim

Onursal
18 Haziran 2025 20:492.172

Anadolu Otoyolu Orhanlı sapağında bulunan Total Energy yakıt istasyonunda, 18 Haziran 2025 saat 15:45’te 7 numaralı yakı...

Yakıt Depoma Dışarıdan Yakıt Akıtıldı, Mağdur Edildim

Tümünü Gör
Totalenergies İstasyonları Yakıt Köpüğüne Ödediğimiz Tutar

Totalenergiesİstasyonları Yakıt Köpüğüne Ödediğimiz Tutar

Yasin
Totalenergies İstasyonları Şikayetçiyim

Totalenergiesİstasyonları Şikayetçiyim

Rahmi
Totalenergies İstasyonları Anormal Bir Total İşletmesi!

Totalenergiesİstasyonları Anormal Bir Total İşletmesi!

Canan
Totalenergies İstasyonları Tıraş Yıkama Köpük Ve Personel Sorunu!

Totalenergiesİstasyonları Tıraş Yıkama Köpük Ve Personel Sorunu!

Furkan
Totalenergies İstasyonları Kıyıboyu (Adana) Son Ses Müzik Açıyor!

Totalenergiesİstasyonları Kıyıboyu (Adana) Son Ses Müzik Açıyor!

Duygu
Totalenergies İstasyonları Dizel Yerine Benzin Koydu