Torku Laktozsuz Sütün Rengi

Melis
21 Eylül

Torku laktozsuz sütün renginin pembe kahverengi arası olması tadında bir değişiklik yok tarihine de daha çok var ama başka markalarda böyle bir laktozsuz süt hiç görmedim. Sütümü A101 ® den geçen gün aldım tarihi ise 13.12.2023 bozulmasının imkanı yok.

Torku Laktozsuz Sütün Rengi
profile profile
Torku Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 10 dk 12 sn
Torku Logo
21 Eylül 11:04

Sayın Yetkili , Tüketicimiz farklı zaman dilimlerinde aranmış ancak kendisine ulaşılamamıştır. Görüşme sağlandığında tarafımızdan gereken aksiyon alınacaktır. Saygılarımızla TORKU

Kübra
3 hafta önce

A101 den aldığımız Torku laktozsuz sütün tadı normal ama rengi pembe kahverengi arası. Güvenip kullanamadım. Tarihi de geçmemiş 13/12/2023. Aldığımız diğer sütü açtık onun rengi beyaz. Böyle bir durum nasıl meydana geldi acaba her partiden numune alınmıyor mu üretimde? Bir gıda teknikeri olarak çok ...

Sena
12 Eylül
"Geri dönüşünüz ve ilginiz için çok teşekkür ederim 🙏🙏 Ve hediyeler için de çok teşekkür ederim ☺🙏🙏 Torku ❤"
Torku Laktozsuz Süt Rengi Pembe Tadı Tuhaf

Torku Banada Miniki Tadı Çok Kötü.

Çiğdem
2 hafta önce

Torku banada Miniki tadı çok kötü, acı bir tat bırakıyor ağızda sanki yanık gibi, içinde hafif pütürler var, güvenip aldığımız marka hiç memnun kalmadım. Son tüketim tarihine 10 ay var daha tarihi geçmiş değil. Çocuklar yedi ben daha sonra baktım tadına keşke önce ben baksaymışım. Bir daha almam.

Torku Tarih Geçmesi Ve Kuruma

Seda
2 hafta önce

Merhaba ürünü bugün Sivas besler marketten satın aldım paketi açtığımda kek sertleşmiş ve içindeki muzu kreması kurumuş ve tadı da kötüleşmiş pakete baktığımda tarihinin geçtiğini fark ettim bunun la ilgili gereğinin yapılmasını talep ediyorum. Kolay gelsin son kullanım tarihi 01.10.2023 yazıyor. Be...

0 Yorum

Torku Şikayetvar üye markasıdır