Servet sonuçtan hiç memnun değil

Togg Servis Fiyaskosu Randevu Sorunu

Servet
27 Nisan 2024 14:23

Togg Trumore hesabından bize yaz kısmından yazılan hiçbir soruna şikayete cevap verilmiyor. Müşteri hizmetleri arandığında kesinlikle bağlanılmıyor 30 40 kişi sırada beklediği söyleniyor. Madem bu kadar yoğunluk var müşteri hizmetleri personelinin sayısı artırılsın. Ayrıca servisten randevu almak için sağdan soldan birilerine rica etmek zorunda kaldım. Rica minnet gittiğim randevuda aracın sorunlarını yazarak bildirdim.

Şarj kapağında sarkma vardı yapılmamış. Araçta sağa çekme vardı olmamış. Titreme vardı gitmemiş. 25 günlük araç özellikle yıkamadım sol arka park sensöründe boya hatası ve atması vardı sordum bir şey olmaz diye cevap aldım. Boya atarsa muhtemelen kullanıcı hatası denecek. Sürücü koltuğunda dikiş hatası ve sağ yanında tuhaf bir potluk vardı bakılmamış. Yeni yazılım yüklendi dediler başkada bir şey yapılmamış.

Aracı Gemlik servise götürdüm. Çay kahve dışında yiyecek içecek bir şey yok aracı sabah bıraktım akşam 17 den sonra alırsınız dediler 17.30 da aldım. Gemliğe servisle bırakırmısınız dedim ilk başta dolu dendi taksinin numarası verildi falan biraz rica minnet lütuf buyurup bırakıverdiler. Akşama kadar sağda solda vakit geçirmek zorunda kaldım.

Servisler yetersiz ve personel olarak eksik. Bursa Gemlik böyleyse başka şehirleri düşünemiyorum. Şikayetlerimin bir iki tanesi dışında diğer hiçbiri yapılmamış akşama kadar bir yazılım için bütün günüm gitti. Yerli milli diye aldığımız aracın servis konusu tam bir muamma.

profile profile

Kemal

Sabır edersek hepsi düzene girecektir. Ürün bizim ülke bizim.

Servet

İnşallah düzelir ama satış sonrasını gözden geçirmeleri lazım acilen

Emrah sonuçtan çok memnun

Togg Sağa Çekme, Titreme Ve Muhatap Bulamama Sorunu!

Emrah
23 Mayıs 2024 17:13
"Sorunsuz bir şekilde tüm sorunlarım çözülmüş olup Togg ailesine teşekkür ediyorum. İlk başlarda muhatap bulamama sorunu vardı evet ama yeni bir markaydı ve her şey yeni başlıyordu. Servisler gelişti ve çok daha hızlılar. Yeni Araçlar sorunsuz, sorun olanlar gideriliyor artık yazılım olayına geçmeliler ki geçeceklerdir. Benim aracımın hiçbir sorunu kalmamıştır ve tüm sorunları giderilmiştir. Teşekkürler Togg ailesi..."

Togg Servis Şikayeti Klima Arızası

Derya
03 Ağustos 2024 13:58
Extra sonuçtan hiç memnun değil

Togg İle Yaşanan Sürekli Sorunlar Ve Müşteri Hizmetleri Çıkmazı

Extra