Serkan sonuçtan hiç memnun değil

10 Kasım 2023 16:46

Erzurum Mesa Saatten Tissot prx marka saat aldım. 2 ayda kordonları iki kez rahatsız edici bir şekilde çizildi. İki kez garantiye gitti ilkinde hatasını kabul eden firma saatin kordonun değişti ve tarafıma gönderdi. Saati teslim aldım aradan iki hafta geçti bir kez daha saatin aynı yerinde çizikler oluştu yeniden gönderdim ve firma şu cevabı verdi: 3250 TL verin değişelim. Şimdi soruyorum 10 yıllık 300 TL'ye alınmış başka bir saat çizilmezken 21 bin tl'ye alınmış olan bu saatin çizilmesi normal mi? Şahsen ben 1000-2000 bin tl'ye saat almasını bilmiyor muyum da 21binTL'ye saat alıyorum. Neden? Markaya ve kalitesine güvendiğim için bu parayı verdim. Lakin Tissot bu parayı hak etmiyor., 2 aydır saati kullanamıyorum. Karşı karşıya kaldığım bu durumu anlatacak ifade bulamıyorum. Yazıklar olsun.

15 Kasım 2023 20:54
Tissot Saat Kordonu Problemi

2 aylık ve 21 bin TL'lik saat resimdeki gibidir.

Hasan
Hasan

Bende çelik prx kordonu var sıfır lazımsa gönderim yapabilirim saatimden söktüm deri kordonla kullanıyorum

Kaan
Kaan

Dostum saati bana satarmısın

Satarım. Teklifin nedir?

Tissot Garantisine Giden Saatimin Daha Kötü Kondisyonda Gelmesi.

28 Haziran 2024 14:12

Tissot Saatimde Garanti Dışı Bırakılan Klips Arızası Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri

30 Temmuz 2025 09:30
tissot-saatimde-garanti-disi-birakilan-klips-arizasi-ve-ilgisiz-musteri-hizmetleri-2.jpg

29 Ocak 2025 20:56