Hüseyin sonuçtan çok memnun

Hüseyin
02 Ocak 2024 15:59
Hüseyin'in Teşekkür Mesajı
“Didar hanım sorunlarımı dinledi ve bana çok yardımcı oldu. Tüm sorunlarımı problemsiz bir şekilde çözdük. Kendisine desteği için çok teşekkür ederim”

Merhaba, 28.12.2024 tarihinde Ticimax sitesinden 10.000 TL ön ödeme yaparak bir paket satın aldım. Paket içeriğinde, alan adını benim için alabileceklerini söylediler ve beni Natro Hosting sitesine yönlendirdiler. Alan adımın kontrolünü yaptım ve alınabilir durumda olduğunu satış temsilcim B*** Bey'e ilettim ve alım işlemleri gerçekleşti. Alan adı giriş bilgilerimi talep ettiğimde beni sürekli farklı bir birime yönlendiriyorlar. En sonunda bir muhatap buldum ve giriş bilgilerimi talep ettim. Bana, giriş bilgilerinin müşterilere özel bir yerden alınmadığı ve transfer kodu ile alınabileceğini belirttiler. Transfer kodum ile alan adımı farklı bir platforma taşımaya çalışıyorum ancak bana ücret iadesi yapılıyor. 60 gün boyunca alan adı transfer işlemlerinin yapılamayacağı bilgisinin Ticimax tarafından verilmediğini öğrendim. Alan adına erişimim olmayacağını ve 60 gün boyunca transfer edilemeyeceğini bilseydim, zaten alan adı kaydettirme ücretinin en fazla 150 TL olduğunu ve kendim de bu işlemi yapabileceğimi düşünüyorum. Ticimax gibi bir altyapının, 60 gün boyunca transfer edilemeyeceğini bilmiyor gibi davranarak bana transfer kodunu iletiyor olması ve bu konuda bilgi vermemesi konusunda bir fikrim yok. Ayrıca, siteme bir kayan yazı eklemek istedim ve tasarım panelinde bulamadım. Her sitede olan, çok basit ve hoş görünen bu işlemi destek ekibine nerede olduğunu sordum. Bana bu işlemi yapabilmem için kod yazmam gerektiğini ve HTML paneline girmem gerektiğini söylediler ya da 1 saatlik bir işlem için 5.000 TL ödeme yapmam halinde onların bunu benim için yapabileceğini ifade ettiler. Böylesine basit ve her sitede yer alan bir işlem için 5.000 TL ek ücret talep etmeleri, firmaya olan güvenimi ve site kurma hevesimi tamamen bitirdi. Ticimax'ı tercih etmek isteyenlere yaşadığım sorunları sırasıyla yazıyorum ki aynı hataları yapmayın: 1- Alan adını sizin için alabileceklerini söylüyorlar ancak sizin hiçbir şekilde giriş izniniz olmuyor ve 60 gün boyunca transfer edemiyorsunuz. Böylesine uygun fiyatlı bir işlemde size bu bilgilerin iletilememesi nedeniyle kesinlikle kendiniz alım yapmalısınız. Ayrıca, Natro Hosting sitesine yönlendiriliyorsunuz fakat bana iletilen mailde alımın Natro Hosting'den yapılmadığı bilgisi yer alıyor. 2- Special Omni (E-Ticaret paketlerinde yer alan en yüksek paket) almanıza rağmen tek bir kayan yazı eklemek için sizden kod bilgisi ya da 5.000 TL ek ücret talep ediliyor. 3- Firma, satış işlemleri sırasında çok ilgili fakat yaşanan sorunlarda size kalıp cevaplar veriliyor.

Hüseyin
04 Ocak 2024 23:54

05 Ocak 2024 11:48 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, İlginiz için biz teşekkür ederiz. Müşteri İlişkileri Departmanı, Ticimax.

Ticimax Temsilcilerinin Yalan Beyanları Ve Kurulamayan Site

02 Mart 2024 03:36