Eren sonuçtan hiç memnun değil

THY Podgorica Havaalanı Personeli Yalanları

THY Podgorica Havaalanı Personeli Yalanları
Eren
12 Eylül 2023 15:00

Montenegro tatil dönüşü saat 20:30 uçuşumuz vardı. THY personeli F***** A***** podgorica havaalanında Yanımıza geldi ve fazla bilet satışı olduğundan mağdur müşterilerimiz var bugün gitmesi gereken. Bize teklif sundu. Ben ve eşime Ramada otelde ağırlayacaklarını taksi ücreti dahil sabah 08:30 da bizi ilk uçakta göndereceğini, ( kişi başı 250 euro ) ben ve eşime toplamda 500euro teklif etti ve uçak bileti dahil. İstanbul hava alanında indiğinizde size vereceğimiz dokümanlarla paranızı alacağımızı söyledi. Bizde kabul ettik ama ben işgillendim. Numarasını istedim aksilik olma durumunda irtibata geçmek için sonuçta başka ülkedeyiz. Kendisi THY telefonunu verdi ve sabah ben zaten olacağım sizi ben göndereceğim evraklarınız bende dedi. Ertesi gün sabah hava alanına taksi ile getirildik ama THY personeli yoktu ve uçak kapısı açılmak üzereydi sonra başka bir personel geldi. İngilizcesi iyi değil, Karadağ ca ve Sırpça konuşuyor sonra bir şekilde anlattık derdimizi ve evrakları verdi. Sonra İstanbul THY geldiğimizde bana 250 Euro gözüküyor ama eşime gözükmüyor evrak eksik dendi.
İşini iyi yapmayan yalan konuşan, personelimiz F***** A***** yüzünden İstanbul havaalanı saat 14:00 uçaktan indik. Bu işi halletmek için İstanbul THY süpervizörü geldi görüştük halletti. Ama 14 gün beklemek zorunda kalacağımızı söylediler. THY podgorica havaalanı personeli F***** A***** yüzünden hem gün kaybımız hem zaman kaybımız hem de otobüsümüzü kaçırdık. THY çalışanları hep sıkıntı kimse bir şey bilmiyor halledemiyor. Muhatap yok.

Canan sonuçtan hiç memnun değil

Canan
02 Temmuz 2023 18:35
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

10 Temmuz 2024 19:27
Türk Hava Yolları İle Yaşanan Mağduriyet Ve Tazminat Sorunları

Serap
10 Temmuz 2023 16:41
Melih sonuçtan hiç memnun değil

Melih
25 Aralık 2023 16:12