Sivas THY Çalışanları Yetişilmeyecek Aktarma Uçuşunu Değiştirmedi

Gizem
23 Eylül 2023 18:21

Merhaba 21 Eylül 2023 saat 10 50 kalkış 12 25 varış Sivas İstanbul uçuşu ile 14 00 kalkış 15 10 varış İstanbul İzmir uçuşunu aktarmalı olarak satın aldım. Sivas’tan İstanbul’a uçuş rötar yaparak 12 15 kalkış 13 45 varış olarak güncellendi. Sivas havaalanında 13 45 te vararak 14 00 İstanbul İzmir uçağına yetişemeyeceğimi bir sonraki uçağa uçuşumu değiştirmelerini istedim. Yetişebileceğimi, değiştiremeyeceklerini söylediler. Kapılar bile 20 dakika kala kapanırken aktarma süresi 15 dakikaya düşmüş uçuşa yetişebileceğimi dalga geçer gibi iddia ettiler. Asla yetişmesem de sonraki uçuşa alınacağım garantisi gibi rahatlatıcı bilgilendirmeler bile yapmadılar. Aktarmalı olarak satın aldığım biletin hizmetin garantisini beklemek en doğal hakkım. Başta S***** Ş**** hanımefendi olmak üzere Sivas havaalanı THY çalışanlarından şikayetçiyim. Kaba saba tavırları nedeniyle huzursuz bir şekilde belirsizliğe yol aldım. Bir dahiliye uzmanı doktor olarak insanlarla muhatap olan mesleklerin zorluğunu iyi bilirim. Ancak Sivas havaalanı THY çalışanları kaba, insanlara tepeden bakan, 15 dakikaya düşmüş aktarma süresi için 'yapacak bir şey yok, yetişirsin' diyecek kadar ilgisiz, bilgisiz ve yetersizler.

Gonca sonuçtan hiç memnun değil

Gonca
06 Eylül 2024 23:02