Tuba sonuçtan çok memnun

11 Haziran 2024 09:25
Tuba'nın Teşekkür Mesajı
“Şikayeti oluşturduğum gibi Tepe Home yetkilisi tarafıma dönüş yaptı. Her iki ürün için yeniden kaplama yapılacağı bilgisini paylaştı. Hızlı dönüşleriniz için teşekkür ederim. Umarım kumaş değişimi sonrası da memnun kalırım.”

Tepe Home Ataköy Galleria AVM'den Şubat 2024'te berjer ve puf satın aldım. Her iki ürün için de aynı kumaş tercihinde bulundum. Fakat berjer ve pufun kumaş ve renk tonları farklı olarak geldi. Hem ürün bize teslim edildiğinde hem de sonrasında farklı kumaş olduğunu teslimat yapan kişilere bildirdim, fotoğraflayarak durumu merkeze bildireceklerini ilettiler. Hatta ürün fotoğraflarını ilgili mağaza görevlisi ile de paylaştım. Kendileri merkeze ileteceklerini ve benimle iletişim sağlanacağını bildirdi. Fakat Haziran ayı olmasına rağmen bu konu üzerine bana ulaşan herhangi bir Tepe Yetkilisi olmadı. Ürün görsellerini ekliyorum. Talebim mağazada gördüğüm ve tercih ettiğim kumaş olan puf kumaşının berjere de kaplanmasıdır.

11 Haziran 2024 15:54 (Şikayetten 6 saat sonra)

Merhabalar; Müşterimiz ile görüşme sağlanarak süreç hakkında bilgi verilmiştir. Saygılarımızla,

Tuba
Tuba
11 Haziran 2024 16:10

Gülnazik
26 Haziran 2025 12:47
tepe-homedan-aldigim-berjerlerde-teslimat-ve-kalite-sorunlari-1.jpg
Şafak sonuçtan hiç memnun değil

09 Mayıs 2024 19:47
Tuğhan sonuçtan çok memnun

Tuğhan
12 Eylül 2023 11:31
"Şikayetim üzerine 1 gün içerisinde problemi çözdüler özellikle Sema hanıma teşekkür ederim"

Gülseda
23 Eylül 2024 15:17
Tepe Home, Sıfır Ürün Değil Defolu Ürün Teslim Ediyor.
Alper sonuçtan memnun

16 Şubat 2024 15:26