Eskişehir BMW Yetkili Servisi (teknik Oto)

21 Aralık 2023 12:02

20.12.2023 tarihinde aracımızdaki arıza sebebiyle gitmiş olduğumuz özel servisin bizi yönlendirmesi ile arızamızın yetkili serviste garanti kapsamında onarılabileceği bilgisi verildi. Bunun üzerine Eskişehir'deki BMW yetkili servisi olan BMW Teknik Oto'ya konuyu aktardık. Arızanın garanti kapsamında yapılabilme ihtimalinin bulunduğu bilgisi verilerek aracımızı bırakmamız istendi. Daha sonra tarafımıza ulaşarak 200.000 TL masraf çıkartarak aracımızın garanti kapsamında yapılamayacağı bilgisi verildi. Servisten aracımızı almak için gittiğimizde 2.304 TL'lik kontrol masrafı talep edildi. Fakat biz aracımız için böyle bir talepte bulunmamış olup, sadece ilgili arızanın garanti kapsamına dahil olup olmadığı bilgisini istemiştik. Genel bir bilgi verilmeksizin yapılacak işlemin fiyatlandırma bilgisi verilmeden ödemek zorunda kaldığımız tutar ve şikayetimizle ilgili tarafımıza çözüm sunulmaması nedeniyle, marka güvencesine itibar ettiğimiz BMW yetkili servisinde mağdur edildik. Geri dönüş sağlanması durumunda şikayetimiz ile ilgili daha fazla bilgi ve belge sunabilirim.

Utku sonuçtan memnun

Teknik Oto Yetkili Servisi Mağduriyeti

08 Şubat 2024 11:56
Utku sonuçtan hiç memnun değil

Bursa Teknik Oto BMW 3 Yetkili Servisi

07 Şubat 2024 18:24
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Eksik Onarım Ve İletişim Sorunlarıyla Mağduriyet Yaşadım

03 Eylül 2025 17:37