Fırat sonucu yetersiz buldu

TCL TV İnternet Hız Sorunsalı

22 Eylül 2024 23:11

7 Ocak 2024 tarihinde Media Markt'dan TCL marka 55C835 model televizyon aldım. Bu ay internet hızım sınırsız yani 1000 Mbps alıyorum, ethernet kablolarımı Cat7 olarak değiştirdim. Ancak TV kablolu bağlantı da 98 Mbps'yi geçmiyor, kablosuz bağlantı da özelliklerinde Wi-Fi 6 olmasına rağmen 300 Mbps'yi bulamıyor. İnternet hizmet sağlayıcı servis evime geldi, kendi cihazlarıyla ölçüm yaptılar, hem kablolu hem de kablosuzda 800-900 Mbps ölçüm yaptılar, tam verimli bir internetim olduğunu ve TV den kaynaklı sorun olduğunu söylediler. Cihazda Wi-Fi 6 var, satılırken son teknoloji olduğu söylenen cihazıma Ocak ayında 40bin tl verdim. TCL ye ve distribütörü Bilkom un destek sağlayacağından şüphem yok. Umarım en kısa zamanda bu durumumu çözerler. Ve cihazımı verimli bir şekilde kullanabilirim.

25 Eylül 2024 13:15

Desteğinizi beklediğimi hatırlatmak isterim.

26 Eylül 2024 14:33

Bilkom müşteri temsilcisine de ulaştım, onlar da kayıt açtılar ancak aranma sağlanmadı.

27 Eylül 2024 11:41

Her ne kadar bu platformdan cevap yazmasalar bile servis yönlendirmesi yaptılar. Arkadaşlar sorunu tespit etti. Çözüm için haber verecekler.

Recep

Merhaba sorun çözüldü mü?

Fırat

Hayır çözülmedi. Üzerine de gitmedim.

08 Ağustos 2023 13:17
TCL Televizyon Kurulumunda Sorun Yaşıyorum
Turgut sonuçtan hiç memnun değil

06 Ocak 2024 18:23