TCL TV İnternet Hız Sorunsalı

22 Eylül 2024 23:115.266

7 Ocak 2024 tarihinde Media Markt'dan TCL marka 55C835 model televizyon aldım. Bu ay internet hızım sınırsız yani 1000 Mbps alıyorum, ethernet kablolarımı Cat7 olarak değiştirdim. Ancak TV kablolu bağlantı da 98 Mbps'yi geçmiyor, kablosuz bağlantı da özelliklerinde Wi-Fi 6 olmasına rağmen 300 Mbps'yi bulamıyor. İnternet hizmet sağlayıcı servis evime geldi, kendi cihazlarıyla ölçüm yaptılar, hem kablolu hem de kablosuzda 800-900 Mbps ölçüm yaptılar, tam verimli bir internetim olduğunu ve TV den kaynaklı sorun olduğunu söylediler. Cihazda Wi-Fi 6 var, satılırken son teknoloji olduğu söylenen cihazıma Ocak ayında 40bin tl verdim. TCL ye ve distribütörü Bilkom un destek sağlayacağından şüphem yok. Umarım en kısa zamanda bu durumumu çözerler. Ve cihazımı verimli bir şekilde kullanabilirim.

25 Eylül 2024 13:15

Desteğinizi beklediğimi hatırlatmak isterim.

26 Eylül 2024 14:33

Bilkom müşteri temsilcisine de ulaştım, onlar da kayıt açtılar ancak aranma sağlanmadı.

27 Eylül 2024 11:41

Her ne kadar bu platformdan cevap yazmasalar bile servis yönlendirmesi yaptılar. Arkadaşlar sorunu tespit etti. Çözüm için haber verecekler.

22 Ocak 2025 01:30

Merhaba sorun çözüldü mü?

8 Ağustos 2023 13:1711.661

21.06.2023'de Media Markt İzmit şubesinden 24 bin tl ödeyerek TCL 65C635 SS6 UHD-LCD TV 60'' - 74 '' Ekran TCL marka tel...

Tümünü Gör
TCL Televizyon Sabahları Televizyonunun Açılmama Veya Geç Açılma Sorunu!

TCL TelevizyonSabahları Televizyonunun Açılmama Veya Geç Açılma Sorunu!

Sabahat
TCL Televizyonunda Sabahları Açılma Sorunu

TCLTelevizyonunda Sabahları Açılma Sorunu

Ahmet
TCL 65P7KGTVSS6 Televizyonun Yeşil Ekran Problemi!

TCL 65P7KGTVSS6Televizyonun Yeşil Ekran Problemi!

Seda

Öne ÇıkanKonular