Turgut sonuçtan hiç memnun değil

06 Ocak 2024 18:23

26 Ağustos 2023 tarihinde Hepsiburada'dan TCL 55C745 TV aldım. Evimde televizyonun modeme uzaklığı sadece 2.3 metre ve evde 1000 Mbit internet mevcut. Ancak 3 aydır televizyonda bağlantı hızı problemi var. S sport, Exxen, Netflix, Youtube.com hiçbiri düzgün çalışmıyor.

Arıza kaydı oluşturdum servis geldi eve. Dalga geçer gibi "internet bağlantısında sıkıntı yok, hiz problemi için ise yapacak bir şey yok" deyip gittiler.

TCL televizyonlarda kullanılan Wi-Fi muhtemelen çok kotu ve 3. Kalite. Televizyonu aldığıma çok pişmanım Çünkü kullanamıyorum. İnternetsiz kullanmak isteyenler alsın, yoksa benim gibi mağdur olursunuz

Fırat

Bende de aynı sorun var. Ancak bu durum tamamen TV ile ilgili. 500 Mbps internetim var, modemim TV'nin yanında. Kablo ile 98 Mbps yi geçmiyor. Genel bir sorun var. Bu şikayetlere geri dönüş yapmıyorlar. Düzelmiyor da.

Seçkin

Merhaba turgut kardeşim problemini gördüm naçizane bir tavsiye vermek istedim bende bunun 65 olanına Wi-Fi ile bağlanıyordum ama durma olmasasa görüntüyü beğenmedim netliği modem arka ara odadaydı duvarı deldim direk modemden kısa yoldan kablo ile bağlandım bu TV lerde telefon gibi Wi-Fi ile bağlanmak pek iyi olmuyor direk kablo ile bağlanınca tam modem hızı neyse onu alıyor dememediysen ama Wi-Fi ile bağlı olsa da bu kadar durması normal değil hızı iyi geliyorsa bende yoktu iyi Günler dilerim kardeşim.

İlyas sonuçtan hiç memnun değil

TCL Televizyon Renkler ve Görüntü Çaprazdan Bakıldığında Görüntü Beyaz

23 Kasım 2023 11:27