Alpaslan sonuçtan hiç memnun değil

28 Aralık 2023 11:37

TCL 58P633-58P635 modeli, Koç Holding ve Bilkom'un bulunduğu BİM marketlerde satılan Google TV'nin kanal değiştirme esnasında kare ve piksel bozulması yaşanıyor. Bir defa değişim kararı verildi ancak gelen televizyonda da aynı sorun mevcut; müşteriye çözüm üretilmiyor. T*****************@bilkom.com.tr e-posta adreslerine ürün ile ilgili sorunu ve talebimi detaylı bir şekilde yazmış olmama rağmen geri dönüş yapılmıyor. TCL Bilkom tarafından kasko sigortası yapılan ürünün bir üst modeliyle değiştirilmesini talep etmeme rağmen halen ürün iadesi kaydı açılmış durumda. 08502099825 telefon numarası üzerinden TCL Bilkom müşteri hizmetlerini aradığımda durumu açık ve net bir şekilde izah etmeme ve 4 Aralık 2023 tarihinde kendilerine gönderdiğim e-postada da durumu açık ve net bir şekilde üst model ile değişim talep etmeme rağmen, ayrıca ürün sorunu ile ilgili detaylı görsel ve videoları kendilerine iletmiş olmama rağmen, servisten gelecek cevabı beklemek zorunda olduğum cevabını alıyorum. Geldiğimiz son durumda da servis, ürün iadesi işlemi başlatmış bulunuyor. Müşteri hizmetlerini aramak da yeterli olmuyor; soruna yeterli cevap verilmiyor, çözüm üretilmiyor. Koç Holding ve Bilkom'un arkasında bulunduğu TCL markasına güvenerek ürünü satın almıştım ancak son zamanlarda bana yaşattıkları sorunlar nedeniyle güvenimi kaybettim. Neden mi? SMS olarak gönderdikleri servis formu linkleri dahil açılmıyor. Konuyu iletmeme rağmen buna bile çözüm üretilmedi. Artık tüm bu yaşananların tesadüf olmadığına ve bilinçli şekilde yapıldığına inanmaya başladım.

28 Aralık 2023 11:48

TCL Google TV ve Bilkom hakkında sorunlar var ve arkasında Koç Holding olması sebebiyle güvenerek aldığımız üründe Bilkom tarafından mağdur ediliyoruz. Aslında Koç Holding2e güvenmememiz mi gerekiyor? Neden arkasında bulunduğunuz marka ve şirketleri yeteri kadar denetlemiyorsunuz?

profile profile
Alpaslan
Alpaslan
02 Ocak 2024 17:26

Bugün servis merkezine giderek servis fişini aldım sonuç olarak Bilkom tek taraflı olarak ürün iadesi kararı vermiş oysa kendilerine iade değil bir misli ile değişim talep etmiş /olmama rağmen bu şekilde tutumda bulunmaları TCL - Bilkom - Koç Holding ürünlerine karşı olan düşüncelerimi olumsuz yönde etkiledi çünkü ürünü aldığım 28/07/2023 tarihte ürünü 12.999,00 ₺ ye almıştım şu anda aynı ürünün satış fiyatı 22.998,30 ₺ arada son kullanıcının uğratıldığı zarar AP açık ortada ve Bilkom tüm iyi niyetli uyarılarıma rağmen beni mağdur eden tavrını ısrarla sürdürmeye devam etmekte olup aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti Tüketici kanununda yazan maddelere de ısrarla muhalefet ederek suç işlemektedir.

Alpaslan sonuçtan hiç memnun değil

30 Aralık 2023 19:48
TCL 58P633 635 Kanal Geçişlerinde Görüntü Kare Donma Bozulma Bilkom
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Bilkom Ve Yetkili Servis Umursamazlığı

24 Ağustos 2023 21:19

TCL TV Ekran Kararması: Müşteri Hizmetleri Yanıtsız

01 Aralık 2024 08:10

Kurulum Gecikmesi Ve İletişim Sorunu: TCL Televizyonum Hala Kurulmadı

21 Temmuz 2025 16:36
Fatoş sonuçtan hiç memnun değil

13 Ocak 2024 04:37