Ferit sonuçtan hiç memnun değil

TCL Televizyonumun Servis Sürecindeki Kısır Döngü Ve Mağduriyet

26 Aralık 2024 18:33

03.07.2023 tarihinde Trendyol üzerinden satın almış olduğum TCL 50p615 model televizyonum 6 ay kullanımdan sonra ekrana görüntü gelmemeye başladı. Durumu müşteri hizmetlerine bildirdim. Yetkili servis eve gelip televizyonu servise götürülmesi gerektiğini söyledi. Bir hafta sonra ekran kartının değiştiğini sonrasında panel sıkıntısı olduğunu merkezden panel parça istediklerini söylediler. Merkezi her hafta düzenli bir şekilde aramama rağmen servisin istediği parça tedarik edilmedi. t*****************@bilkom.com.tr adresine defaten mail yolladım. Haftada en az 3 kez servisi ve Bilkom müşteri hizmetlerini aramama ve kayıt oluşturmama rağmen hiçbir şekilde geri dönüş olmadı. Bu şikayeti yazarken aynı aramaları yaptığımı tekrardan mail attığımı belirtmek isterim. Müşteri hizmetleri farklı ses tonlarında aynı cevap ilgili birime bildirdiklerini, servisin de parçanın henüz gelmediğini söylemesi gibi kısır döngüye girdik. Global bir marka olan TCL nin 2 Aydır yaşatmış olduğu mağduriyet hala devam ediyor. TCL pişmanlıktır.

Ferit
28 Aralık 2024 21:55

Şikayeti yayınladıktan bir gün sonra servis tarafından arandım. Akşamdan parçanın geldiğini, sorunun giderildiğini televizyonun da en geç yarın gönderileceğini söylediler. Nitekim bugün öğleden sonra televizyonum teslim edildi. 2 ay gibi bir süre çözülemeyen bir sorun iki günde çözüme kavuştu diyeceğim ama bazı şüphelerim de yok değil. Televizyon aynı sorunu çıkaracak mı diye endişelerim var. Teslim edildikten sonra bir donma sorunu yaşadı. Fişi çekip tekrar taktık, düzeldi. Ama bana nedense güven vermiyor. Baştan savma geçici bir çözüm sunmuş olabilirler. Zaman gösterecek. Umarım kalıcı bir çözümdür.

Bekir sonuçtan hiç memnun değil

TLC Televizyon Panel Arızası - Sıfır TV Sıfır Memnuniyet

09 Mayıs 2024 16:17
TLC Televizyon Panel Arızası - Sıfır TV Sıfır Memnuniyet

30 Kasım 2023 14:07
Yılmaz sonuçtan hiç memnun değil

15 Ocak 2024 18:35
Doğan sonuçtan hiç memnun değil

05 Eylül 2024 10:56
Nihat sonuçtan hiç memnun değil

26 Şubat 2024 18:04