Ömer sonucu yetersiz buldu

14 Haziran 2024 16:52

03.06.2024 tarihinde Tatil Sepeti resmi internet adresinden 61.440 TL tatil rezervasyonu ve ödemesi yaptım. Ancak Tatil Sepeti tarafından geri arandığımda ödemenin yapılamadığını, tekrar deneyeceklerini ifade ettiler. Bu durumun üzerine Garanti Bankası kredi kartımdan Tatil Sepeti adına 03.06.2024 tarihinde 44.000 TL ve Akbank kredi kartımdan DLT Turizm ve Tic. adına 17.440 TL çekim yapıldı. Ertesi gün, 04.06.2024 tarihinde banka bilgilerimi görüntülediğimde, ikinci kez Garanti Bankası kartımdan Club Jolly Turizm adına 44.000 TL ve Akbank kredi kartımdan ise 17.440 TL çekimler yapıldı. Tatil Sepeti müşteri hizmetleriyle defalarca görüştüm ve e-posta ile dekontları gönderdiğimde aldığım cevaplar hep "Evet, çekimler fazla yapıldı ancak muhasebe birimimize ilettik, geri iadesinin yapılacağını, bu süre zarfında bankanızla iletişime geçin" şeklinde oldu. 9 iş günüdür bekliyorum, hala fazladan çekilen ücretler provizyonda bekletiliyor. Bankalarımla görüştüğümde, Tatil Sepeti'nin herhangi bir iptal talebi gerçekleştirilmediği yanıtını alıyorum. Bu durum üzerine tekrar Tatil Sepeti ile iletişime geçiyorum ve aldığım cevap yukarıda belirttiklerimle aynı doğrultuda. Bu durumun oluşması üzerine mağduriyet yaşıyorum çünkü kredi kartı limitlerim azaldı ve işlem yapamıyorum. Bu durumun düzeltilmesi ve gereğinin yapılmasını istiyorum.

15 Haziran 2024 14:11

Tatil Sepeti müşteri hizmetlerinden 05.06. 2024 tarihinde fazla çekilen tutarın iptalini muhasebeleri tarafından gerçekleştirdiklerini söylediler ve tarafıma 3 tane referans no verdiler. Bankayla teyit etmemi söylediler bankayı aradığımda 3 referans numarasıyla herhangi bir işlemin yapılmadığını belirttiler. Tatil Sepeti vurgun yapıp kaçacak mi acaba ne demek bu kadar yalancılık?

tatil-sepeti-tutarin-iki-kati-ucret-cekimi-1.jpg
15 Haziran 2024 11:24

"[email protected] mail adresimize tüm diğer taleplerinizi dilediğiniz zaman bildirebilirsiniz. Acil Destek Ekibimiz haftanın 7 günü siz değerli misafirlerimize hizmet vermektedir." Dün yazmış olduğum şikayet mesajına bu şekilde otomatik cevap verilmiştir. Tatil sepetinin email atmadığım departmanı kalmamıştır ve hiçbir şekilde geri dönüş yoktur. Ayrıca müşteri hizmetleri artık telefonlarıma cevap vermiyor.

14 Haziran 2024 16:52 (Şikayetten 1 dakika sonra)
Ömer
Ömer
14 Haziran 2024 18:35

Çözümü bu mu?

19 Temmuz 2023 18:33
Gökçe sonuçtan memnun

25 Haziran 2025 13:25
"Teşekkürler."
Ece sonuçtan hiç memnun değil

08 Temmuz 2024 12:37
Tatil Sepeti Kartımdan Rızam Dışında Çekim Yaptı Ve Düzeltmiyor.

31 Temmuz 2024 18:14