Safa sonuçtan hiç memnun değil

Tatil Sepeti Balkanlar'da Hayal Kırıklığı: Rehber Ve Otel Sorunları

12 Ağustos 2024 12:42

Öncelikle tur operatörü hakkında bilgi vermek istiyorum. Bizi Balkanlara götüren tatilsepeti ya da başka bir tur şirketi değil, bu firma parasını alıyor ve bir daha bulamıyorsunuz. Bütün tur şirketleri toplanıyor ve sizi orada birine emanet ediyor. Şansınıza artık kim çıkarsa, bizim şansımıza Eyüp güneş diye bir rehber çıktı. Otobüse bindirip, 'Beni şikayet ediyorlarmış, isterseniz tur şirketinin sahibinin mailini vereyim, istediğiniz yere şikayet edin, umurumda değil' diyor. Gerçekten de öyle oldu. Hiç umursanmadık. Buradan tatilin kötü olduğunu anlıyorsunuz ama geç oluyor. Otellerle anlaşmışlar, her sabah 7'de kaldırıp uykusuz bir şekilde yola düşürüp, sonra 4 saat boş zaman veriyorlar. Üsküp'e 2 gün vermişler, bu süre heba oluyor. Durulması gereken en güzel yerlerde sizi bekletmiyorlar. Karadağ, Budva, Adriyatik Denizi 2 saatte gezilemez. O tarihi dokuya en az 1 gün ayrılması gerekiyor. Her şey dahil diyorlar ama rehber ve şoför sürekli ekstra ücret talep ediyor. Neredeyse otobüsün park ücretini bile ödeteceklerdi. Tarihi bir yere gidiyorsunuz, 'Burası Üsküp ya da Saraybosna ya da Karadağ' diyor. 'Biz burada rehberlik yapamıyoruz, yasak' diyor. Birkaç yerde yerel rehber yardım edecek dedi. İngilizcelerinde iyi değil, nasıl anlaşacağız bilmiyorum dedi. Yerel rehberler aksanlı İngilizce konuşuyor. Bu da İngilizce konuştuğunu zannediyor, sonra sizi bilmediğiniz bir yere bırakıyor. Nereye gideceğiz, ne yiyeceğiz diyorsunuz, 'Gidin bulun, kaybolun' diyor, saçma sapan şakalar yapıp kendi kendine gülüyor. Bazı oteller iyiydi ama çoğu otel odanızda başkası yatmış, pislik içinde. Otel odanızı temizlemiyor, temiz çarşaf yok diyor. Tişörtü yastığa sarıp yatıyorsunuz, başkasının pislik bedeninin yattığı yatakta. Rehbere ulaşmaya çalışıyorsunuz, durumu anlatan mesaj atıyorsunuz, sonra yüzünüze bile bakmıyor. 8 gün ne olduğunu anlamadan yorgunlukla geçiyor. Tur şirketine 60.000 TL ödüyorsunuz ama rehber 'Ben nereden bileyim, gidin bulun, telefondan bakın' diyor. Siz ne nerede derken 3 saat geçiyor. Sonra 'Şu saatte gelmezseniz teker döner' diye tehdit ediyor. Velhasılıkelam, Balkanlar gidilip görülecek yerler, ama turla gitmekten kaçının.

12 Ağustos 2024 12:52 (Şikayetten 9 dakika sonra)
Safa
Safa
15 Ağustos 2024 14:41

Aradılar bir çözüm yok söylediğim gibi biz aracıyız diyorlar sadece sizi oraya gönderiyoruz Allah'a emanetsiniz diyorlar biz sadece paramızı alırız oteller yoğunluktan olabilir diyor gitmeyin kardeşim kendiniz gidin gezin aynı para kafanıza göre bana 1500 lira indirim öneriyor başka bir tur için, gerek yok bahşiş olarak kalsın sizde

Kübra
Kübra

Gerçekten bunlar tüm boşlukları kullanarak insanları yurt dışında mağdur ediyorlar ve bu yüzden hiçbir şey yapamıyorsunuz. Tur esnasında Tatil Sepeti ni defalarca aranmasına rağmen hiç haberleri yokmuş gibi davranmaları bunun tamamıyla organize ve planlı bir kötülük olduğunu gösteriyor.

Kadir sonuçtan hiç memnun değil

22 Temmuz 2024 20:48
Yigit sonuçtan hiç memnun değil

06 Ağustos 2023 21:15
Güldenneşet sonuçtan çok memnun

Güldenneşet
06 Ağustos 2024 22:17
"Tatil Sepeti adına görüştüğüm sevgili Pınar hanım ilginiz alakanız çözüm öneriniz için çok teşekkür ederim. Tekrar görüşebilmek dileğiyle"