Neriman sonuçtan hiç memnun değil

Denizli Tamer Tanca Çalışanların Üslubu Çok Kötü

01 Ocak 2024 16:23

Merhaba, bir banka personeliyim. Şube müdürümüz Tamer Tanca, Denizli Forum Çamlık mağazasından tüm personele yılbaşı hediyesi olarak cüzdan almıştı ve 1 ay değişim süremiz olduğunu belirtmişti. Aynı gün değişim için mağazaya gittim. Çalışan arkadaşlar, o kadar alaycı ve küçümseyici bakışlarla 'Banka personelisiniz, değişim için geldiniz sanırım, 1 ay süreniz var.' diye sürekli tekrarladılar. Kasadaki H***** Hanım ve arkadaşı gülüşerek alay geçercesine, 'Koşup değiştirmeye gelmiş bir de.' diyerek mırıldandılar. Bu ne lakayıtlık, bu nasıl küçümseme? Sen mağaza sahibi mi sin ki aşağılıyorsun? Benim vaktim olsa başka zaman da giderdim, öyle uygun gördüm ki değişime geldim. Eğer orada çalışıyorsan, görevin hizmetse, hakkınla çalışırsın. Cüzdanı beğenip ödemeye geçtim ancak 'Fiyat farkı var.' demesi beni iyice sinirlendirdi. Üstündeki fiyatı görüyorum. Zaten H***** Hanım, lütfen üslubunu değiştirsin. Hediye olarak gelmiş olması, benim oradan bir şey alamayacağım anlamına gelmez, hiç yakışmadı. Tamer Tanca ailesine bu durumu ileteceğim.

Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Hediye Ayakkabıda Değişim Süreci Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimi Hayal Kırıklığı Yarattı

29 Mayıs 2025 10:45
Derya sonucu yetersiz buldu

24 Temmuz 2025 19:36
Beyza sonucu yetersiz buldu

11 Ağustos 2025 11:53
Gözde sonuçtan hiç memnun değil

10 Mart 2025 09:21
Seda sonuçtan hiç memnun değil

Adana Real Tamer Tanca Nın Müdürünün Tersleyen Üslubuyla Karşılaştım

13 Şubat 2024 16:26