Kargo Teslimatında Yaşanan Sorun Ve İletişimsizlik

Abdulkerim
17 Kasım 2024 22:54

Kahramanmaraş Sürat Kargo acentesi Sütçüimam şubesine bir kargom geliyor. Dağıtım sırasındayken şubeye gidip kargom eve gelir mi diye soruyorum. Oradaki kargo çalışanı N*h K****n isimli kişi, dağıtımdaki personelini arayarak nerede olduğunu soruyor ve benim rızam olmadan 'müşteri gelip alacak' diyerek dağıtımda görevli olan personelin numarasını vermeye çalışıyor. Ben de neden kapıma çıkarılmıyor diye soruyorum. N*h K****n isimli personel, 'Asansör yok ise çıkarmıyoruz ve nereyi arıyorsan ara' diyerek isim soy isim veriyor. Ben de evime gelsin diyorum. Sonrasında olay yerini terk edip gidiyorum. Mesai saatleri bitişinde tekrar gidiyorum. Bütün dağıtıma çıkan personeller dağıtımdan gelmiş vaziyette içeride işlerle uğraşıyordu. Sonra kayıt alarak içeri giriyorum ve sonrasında kargocu arkadaş, yani dağıtıma çıkan arkadaş, 'Geldik, evinizde yoktunuz' diyor. Sonrasında ben bilgi aldım gibisinden konuşuyor. Evime gelmeden 'geldim' dercesine, aranmıyorum. Herhangi bir bilgi vermeden bu şekilde yapıyorlar. Kargomu şubeden alıp eve geliyorum ve bu süreçte kargo firmasının numarasını arıyorum, açmıyorlar. Burada mağdur oldum. Sizler de olmamak için sessiz kalmayın, gereken yere şikayette bulunun.

Meryem sonuçtan çok memnun

21 Aralık 2023 19:11
"Buradaki şubeye gerekli uyarıyı yaptığı için teşekkür ederim yoksa başka türlü getirmeyeceklerdi umarım bir daha bu firmadan mağduriyet yaşamam"

22 Aralık 2023 13:47
Sürat Kargo'nun Sorumsuzluğu Ve Şubedekilerin Üslup Problemleri!

07 Ocak 2025 12:53

23 Ekim 2024 14:48
Murat sonuçtan hiç memnun değil

25 Aralık 2024 18:20
Sürat Kargo'nun Teslimat Sorunları Ve Müşteri Memnuniyetsizliği