Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Sunny TV'nin Yetersiz Servis Desteği Ve Kalite Sorunları

07 Aralık 2024 18:46

1.5 sene önce Sunny marka TV aldık ve ilk 6 ay çeyiz diye durdu, sonraki 1 senede kullanmaktayız. 3 aydır en düşük ses seviyesinde bile cızırtılı ses çıkarmaktadır. Garantisi devam etmektedir ama aradığım servis ve bağlı olduğumuz şehrin servisi hiçbir şekilde yardımcı olmuyor. Çağrı merkezini arıyorum, numara veriyor. Oraya WhatsApp'tan yaz diyor, sorunu video çekip atmamızı istiyorlar. Atıyoruz ama cevap vermiyorlar. 3 ayda bir defa geldiler ve çözüm olarak ses sistemi alın, öyle kullanın dediler. Yapmadılar ve üzerine 500 lira servis ücreti istiyorlar. 'Hadi bu seferlik bizden olsun' diyerek de yapamadıkları TV ayıbını örtmeye çalışıyorlar. Zaten garantisi olan bozuk TV'ye servis ücreti asla ödemem, tüketici hatası değil. Sorun servis ücreti değil, bozuk olan TV'yi yapmıyorlar. Satış sonrası destek sıfır.

24 Aralık 2024 09:01

Merhaba Sunny marka TV aldım ama satış sonrası hizmet alamıyorum sıfır aldığım TV eve gelip kurulum yapılınca ana kartı yanmış dediler tekrar götürdüler sıfır aldığımız ürün yanık geldi değişim olmadı ve tamire girdi sonrasında kurulum yapıldıktan sonra garantiniz başlıyor dendi ( ki yasalara göre kurulumdan sonra başlar garanti ) biz evlenmeden 6 ay evvel alıp bekletmiştik ve TV bozuldu sesi cızırtı yapıyor boğuk ses geliyor rahatsız edici garantisini aradık bize fotolarda yer alan numarayı verdiler oraya servis hizmeti istediğimiz için talep oluşturduk ama ücret istediler garantisi yok dediler satarken kurulumda garanti başlar dediler yasalarda o şekilde ama bizi şu an mağdur ediyorlar ve yapmıyorlar tüketiciyi oyalayıp Bu şekilde kaç kişiyi bu şekilde mağdur ettiler konu hakkında yardımlarınızı rica ederiz

sunny-tvnin-yetersiz-servis-destegi-ve-kalite-sorunlari-3.jpg
sunny-tvnin-yetersiz-servis-destegi-ve-kalite-sorunlari-2.jpg
sunny-tvnin-yetersiz-servis-destegi-ve-kalite-sorunlari-1.jpg
09 Aralık 2024 10:48 (Şikayetten 1 gün sonra)

30912103 numaralı şikayet hakkında, Şikayetiniz dikkate alınarak problemleriniz en kısa sürede giderilecektir. Sunny ürünleri hakkında sormak istediklerinizi "Canlı Destek" bölümüne iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Sunny Müşteri İletişim Merkezi

24 Aralık 2024 09:03
sunny-tvnin-yetersiz-servis-destegi-ve-kalite-sorunlari-3.jpg
sunny-tvnin-yetersiz-servis-destegi-ve-kalite-sorunlari-2.jpg
sunny-tvnin-yetersiz-servis-destegi-ve-kalite-sorunlari-1.jpg

Herhangi bir dönüş yapmadınız üstelik yetkili servisiniz garantisi olan ürüne garantisi yok diyerek ücret istiyor

24 Aralık 2024 11:06

Temmuz 2023 de kurulum montaj talebi oluşturdum gelen arkadaş TV kurdu ama ana kartı bozuk çıktı ve tamir için götürdü sonrasında kurulum diye değil arıza diye talep girmiş ve garanti kurulumda başlıyor kaydım gözükmediği için biz kurulum yapmış gibi gözüküyoruz ve ücret isteniyor ayrıca tamir edilmeden bekletilmiş orada haber etmiyorlar bizde tamir oluyor sanıyoruz

Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Ebru

17 Temmuz 2023 14:54
Serpil sonuçtan memnun

Serpil
07 Temmuz 2024 19:23
"Sunny Müşteri hizmetleri Tüketici Hakları'na yaptığım başvurudan dolayı TV yi incelemeye aldı ve ücretsiz bir şekilde tamir edip iade etti. Süreç konusunda sorun yaşamadım. Sorun benden kaynaklı değildi, TV ye dokunmadığımı defalarca kez yazdım. Üstüne düşeni yerine getirdikleri için yani tamir edip iade ettiklerinden dolayı teşekkür ediyorum."

Sunny Kategorileri