Sunny 55 İnç Webos Marka TV

Erhan
10 Temmuz 2024 17:08

Sunny Webos 55 inç marka televizyon aldım, 7 ay önce aldığıma pişman oldum. Televizyonu bir iki ay kullanmadan sinyal gitti, servisi aradım, gelip bakarız, sorun sizdeyse servis ücreti alırız dediler. Ben de dışarıdan usta çağırıp antene, kabloya baktırdım, ücretini de ödedim. Sorunun antende olmadığını, TV'de olduğunu söyledi. Sonra servisi aradım, geldiler, TV'ye bakar bakmaz sorunun sizden kaynaklı olmadığını söylediler. Televizyonu götürüp iki haftaya yakın ancak getirdiler. Anakartı yanmış, değiştirmişler. Daha üstünden iki hafta geçmeden televizyonun ekranında kararmalar ve titremeler oldu. İlk başta önemsemedik ama bu sürekli olmaya başladı. Daha adam akıllı kullanmadığım ürünün taksitlerini de bir yandan ödemeye devam ediyorum. Kim telafi edecek benim bu mağduriyetimi? Sıfır ürün aldık, sürekli sorun çıkıyor. Resmen ayıplı, kusurlu ürün mü verdiniz? Geri iade ya da değişim talep oluşturmak istiyorum ama servisçi 6 ayı geçtiği için talep oluşturamayız deyip, ürünü de iade ya da geri değişim yapamazsınız deyip kestirip atıyor. Tüketici haklarını arıyorum, hayır efendim, garanti süresince ayıplı kusurlu malı iade talebi ya da değişim talebinde bulunabilirsiniz diyor. Tekrar söylüyorum, aldığım günden beri arıza çıkartan televizyonu değiştirmek ya da geri iade etmek istiyorum. Aksi takdirde her yere gereken başvurumu yapacağım.

12 Temmuz 2024 13:23 (Şikayetten 1 gün sonra)
Erhan
27 Temmuz 2024 18:59

Benimle görüşülüp bilgi verilmedi sadece şikayetten servisinizle görüştüm onlarda kibirli konuşmaktan vaska bir şey yapmadılar sıfır diye ürün aldım 20000 ya daha 20 olmadı bozuldu gelen servise gitti 10 gün sonra geri getir daha bir hafta olmadan ekranda titremeler ve renginde gidip gelmeler oldu tüketici haklarını arıyorum garanti suresince kusurlu ayıp urunu değişim hakkınız bulunuyor deyip yapmam gerekenleri söyledi ama sizin servisiniz 6 ayı geçmiş ürünün iadesi olmaz boşuna uğraşma deyip kestiriyor siz mi yalan söylüyorsunuz onlarmı kullanamadığım ürünün odemelrini yapıyorum bu mağduriyetimi kim telafi edecek kim karsiliyicak kimsenin umurumda olmaz bu durum aldığım günden beri sıkıntı çıkaran ürün garantisi bitince ya elimde kalır ya da bir ürün parası çıkartır cebimden acilen ürün değişimi talebimi onaylayın yoksa Tüketici Hakları'na gereken işlemleri başlatırım

Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
07 Aralık 2024 03:19
Atilla sonuçtan hiç memnun değil

Atilla
17 Eylül 2023 14:18
Sunny Televizyon Kumandası Bozuldu
Zekeriya sonuçtan hiç memnun değil

Zekeriya
30 Temmuz 2024 12:41
Sunny 55 İnç Webos Televizyon Değişim Talep
Sevgi sonuçtan hiç memnun değil

Sevgi
15 Mart 2024 23:40