09 Aralık 2023 21:15

27.04.2023 saat 10:50'de İzmir - Kars uçuşunu gerçekleştirdim. 6-A koltuğunu satın aldığım bu uçuş, 35 dakikalık bir gecikmeyle başladı. Kalkış öncesi pilotun anons yapmaması ve özür dilememesi durumu daha da rahatsız edici hale getirdi. Uçağa bindiğimde, uçağın önceki seferden temizlenmediğini fark ettim ve hayal kırıklığım daha da arttı. Uçağın camları oldukça kirliydi ve sanki üzerine bez bile değdirilmemişti. Koltuk arkası cepte bir önceki yolculuktan kalan sakız buldum. SunExpress ile ilk kez uçuyorum ve ikramların ücretli olmasını anlayışla karşılıyorum ancak en azından yolculara kolonyalı mendil ikram edilebilirdi. Ne yazık ki kolonyalı mendil dahi yoktu; dezenfektan mendil istediğimde verildi. Uçağın camlarını kabin ekibinin önünde kendim temizlemek durumunda kaldım. Camlar topraklı gibiydi ve koltuklarda başlık bile yoktu. Bu derece eksik ve disiplinsiz bir hizmetle daha önce karşılaşmamıştım. Kabin ekibi, ücretli ikramları satışa sunmak dışında pek etkin değildi ve pilot, gecikme için özür dileme zahmetinde bile bulunmadı. Bu durum, şirketin müşterilere verdiği önemi gözler önüne serdi. Daha önce bu konuyla ilgili yaptığım şikayete ise herhangi bir yanıt alamadım ve tarafıma geri dönüş yapılmadı.

10 Aralık 2023 18:35 (Şikayetten 21 saat sonra)

25 Aralık 2024 10:46
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

01 Mart 2024 18:17
sunexpress-bagaj-kaybi-ve-magduriyetlerin-giderilmemesi-2.pdf
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

22 Eylül 2023 20:32

31 Ağustos 2023 22:00
İlhan sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2023 12:55