Derya sonuçtan hiç memnun değil

Sunexpress Hava Yolları 'nda Evcil Hayvan Sorunu

Sunexpress Hava Yolları 'nda Evcil Hayvan Sorunu
15 Ağustos 2023 09:55

14.08.2023 Dublin-İzmir 16:40 uçağı ile İzmir'e geldim, biletimi alırken evcil hayvanımı da ekledim ve daha rahat olabilmek açısından bir üst segment paketi seçtim koltuk alabilmek için ama bana koltuk seçerken geniş koltukları seçtirmedi, mecburen normal koltuklardan birini seçtim. Ayak mesafesi çok darda ve kedimi koltuğun altına koyma şansım yoktu, uçak çok sıcaktı ve kedim nefessiz kaldığı için ağzından soluyordu bu sebeple çantasının kapağını açtım nefes alabilmesi için.

Ama hem dar alandan bunaldı hem de sıcaktan yanımdaki yolcuların üstüne atlayıp kaçmak istedi tuttum, kabin görevlisine yer varsa lütfen benim yerimi değiştirir misiniz. Bu şekilde 5 saat zor gideceğim dedim. Uçakta yer olmasına rağmen yok dendi. Kabin görevlisinin ismi d** hanım. Kedimi ararken ön koltukta boş bir yer buldum ve oturdum kedimi ayağımın önüne koydum sakinleşti.

Sonra d** hanım gelip kalkmamı benim koltuğum olmadığını söyledi. Çok sert bir ifadesi vardı ve yanımdaki yolcular tepkisini gösterdi, kendisi para ödemem gerektiğini söyledi, ben de bu koltukları rezerve etmek istedim ama alamadım dedim. Ödeme yapmanız gerekiyor ya da yerinize geçin dedi. Yolcuları rahatsız ettiğimizi söylesem de sürekli olarak beni rahatsız etti.

Yanımdaki yolcular gitmemi istemedi çünkü çaresizliğimi gördüler, hamile olduğumu ve çok stres olduğumu söyledim ama diretti. Çok kötü bir deneyimdi. 16.08.2023 de tekrar evcil hayvanımla Adana uçuşum var bileti çoktan almış olmasaydım kesinlikle başka havayolu veya ulaşım şekli seçerdim.

15 Ağustos 2023 10:20 (Şikayetten 24 dakika sonra)

Nalan sonuçtan hiç memnun değil

Sunexpress Hava Yolları Evcil Hayvan Bilgilendirme Eksikliği Nedeniyle Uçuştan Mağduriyet

26 Haziran 2025 21:10
Busra sonuçtan hiç memnun değil

Sunexpress Hava Yolları Evcil Hayvanım İçin Haksız Uçuş Engeli Ve Kötü Muamele

30 Mayıs 2025 18:57
Zeliha sonuçtan hiç memnun değil

Sunexpress’te Evcil Hayvanımın Yasaklı Irk Olduğu Bilgisi Son Dakikada Verildi

18 Mart 00:27