Stilevs Blender Rondo Bıçağı Dönmüyor

23 Mart 2024 19:162.380
Oktay'ın Teşekkür Mesajı
Müşteri temsilcisi Eylem hanımefendiye teşekkür ederim. Sorunun çözümünde çok faydalı oldular

Selamlar, uzun süredir Stilevs 2000 watt blender setini kullanıyorum. Rondonun içindeki bıçak dönmüyor ve içindeki parçayı kesip parçalamıyor. Türk malı olduğu için tercih ettiğim bu ürünü Nevşehir merkezdeki servise götürdüm. Orada 'Bu kullanıcı hatası, sizin yüzünüzden bozulmuş, garanti kapsamı dışında. 300 TL verin, yapalım.' dediler. Şaşkına döndüm. İki yıldan beri kullandığımız blender, bizim yüzümüzden nasıl bozulur? İki yıl bozulmadı da şimdi mi kullanıcı hatası oldu? İlgilenmenizi rica ediyorum. Ürününüzün arkasında durduğunuzu biliyorum. Ayrıca servislerinize de iletebilir misiniz? Bizi bilinçsiz varlıklar olarak görmesinler. Şimdiden teşekkürler.

25 Mart 2024 01:29 (Şikayetten 1 gün sonra)

Öncelikle markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Stilevs müşteri hizmetleri, gerekli çalışmaları yapıyor ve konunun çözümünü en kısa sürede sizlere sunacaktır Stilevs Müşteri Hizmetleri

25 Mart 2024 15:56

Ürünü kullanamıyoruz sorunun çözümünü bekliyoruz teşekkürler

26 Mart 2024 18:00

Firmadan Eylem hanıma teşekkür ederim. İlgilendiler yardımcı olacaklarını söylediler. Arızanın giderilmesi için yetkili servise teslim ettim bugün. Aldığımda tekrar yazacağım

30 Nisan 2024 01:53

24 Kasım 2024 17:26

Merhaba stilews mutfak robotumun blender'ı bayağı ses çıkarıyor ve döndürmüyor çalışmıyor yardımcı olabilir misiniz

Stilevs Blender Seti Garanti, Tamir Ve Müşteriye Sayısızlık.

2 Mart 2024 23:251.722

"Şikayetim üzerine benimle iletişime geçildi. Ürün değiştirme formu düzenlendi. Değişim gerçekleştiğinde inşallah tekrar bu sayfadan bindireceğim. Bu arada benimle iletişim kuran kızımız çok saygılı ve çözüm odaklı olduğu için ayrıca teşekkür ediyorum."

Stilevs 2000 Watt Blender Plastik Sorunu

25 Temmuz 2023 13:561.249

"Teşekkürler"

Arzum Blender Seti: Garanti Kapsamında Olmayan Sorunlar Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri

Merhaba ben Arzum'un blender setini aldım ama rondonun bıçağı dönmüyor. Ürünü alalı iki ay oldu ve sadece iki üç defa ku...

Tümünü Gör

Melike
Stilevs Kahve Makinesinin 2-3 Kahvede Bozulması

Stilevs KahveMakinesinin 2-3 Kahvede Bozulması

Mahmut
Stilevs Kahve Makinesi Ses Çıkartıyor!

Stilevs KahveMakinesi Ses Çıkartıyor!

Fatma

Öne ÇıkanKonular