Oktay sonuçtan çok memnun

Stilevs Blender Rondo Bıçağı Dönmüyor

23 Mart 2024 19:16
Oktay'ın Teşekkür Mesajı
“Müşteri temsilcisi Eylem hanımefendiye teşekkür ederim. Sorunun çözümünde çok faydalı oldular”

Selamlar, uzun süredir Stilevs 2000 watt blender setini kullanıyorum. Rondonun içindeki bıçak dönmüyor ve içindeki parçayı kesip parçalamıyor. Türk malı olduğu için tercih ettiğim bu ürünü Nevşehir merkezdeki servise götürdüm. Orada 'Bu kullanıcı hatası, sizin yüzünüzden bozulmuş, garanti kapsamı dışında. 300 TL verin, yapalım.' dediler. Şaşkına döndüm. İki yıldan beri kullandığımız blender, bizim yüzümüzden nasıl bozulur? İki yıl bozulmadı da şimdi mi kullanıcı hatası oldu? İlgilenmenizi rica ediyorum. Ürününüzün arkasında durduğunuzu biliyorum. Ayrıca servislerinize de iletebilir misiniz? Bizi bilinçsiz varlıklar olarak görmesinler. Şimdiden teşekkürler.

25 Mart 2024 01:29 (Şikayetten 1 gün sonra)

Öncelikle markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Stilevs müşteri hizmetleri, gerekli çalışmaları yapıyor ve konunun çözümünü en kısa sürede sizlere sunacaktır Stilevs Müşteri Hizmetleri

25 Mart 2024 15:56

Ürünü kullanamıyoruz sorunun çözümünü bekliyoruz teşekkürler

26 Mart 2024 18:00

Firmadan Eylem hanıma teşekkür ederim. İlgilendiler yardımcı olacaklarını söylediler. Arızanın giderilmesi için yetkili servise teslim ettim bugün. Aldığımda tekrar yazacağım

30 Nisan 2024 01:53

Merve
Merve

Merhaba stilews mutfak robotumun blender'ı bayağı ses çıkarıyor ve döndürmüyor çalışmıyor yardımcı olabilir misiniz

Hatice sonuçtan memnun

Hatice
02 Mart 2024 23:25
"Şikayetim üzerine benimle iletişime geçildi. Ürün değiştirme formu düzenlendi. Değişim gerçekleştiğinde inşallah tekrar bu sayfadan bindireceğim. Bu arada benimle iletişim kuran kızımız çok saygılı ve çözüm odaklı olduğu için ayrıca teşekkür ediyorum."
Ali sonuçtan çok memnun

25 Temmuz 2023 13:56
"Teşekkürler"

Piraye
14 Nisan 2025 18:26
Arzum Blender Seti: Garanti Kapsamında Olmayan Sorunlar Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri