Hasan sonuçtan hiç memnun değil

17 Eylül 2024 22:12

Trabzon Forum da bulunan Starbucks mağazasında 20.54 saatinde çay ve Türk kahvesi aldık. Masaya oturduğumuzda kahvenin yanında ikram olan suları almadığımızı fark ettik. Tekrar kasaya gidip suları almadığımızı söylediğimizde yanlış anlayarak bizden ücret talep ettiler. Türk kahvesinin yanında su olmadığını düşünerek 50₺ vererek 2 su aldık. Sonrasında yanlış anlaşılma olduğunu söylediler ve su verdiler. Para kasaya girdiği için personeller iadesini yapamadı mağaza müdürü geldiğinde vereceklerini söylediler. Sonrasında personel 30₺ 2 su parasını masamıza getirdi. Biz para üstünüde almadığımız söyledik. Mağaza müdürü dedikleri Can bey adında kişi masamıza gelerek parayı almışınız kamera görüntüsü var fotoğrafını çekip getiriyorum dedi. Bizde tamam dedik. Tekrar personel yanlış anlaşılma olmuş kusura bakmayın diyerek 50₺ verdi. Personel güler yüzlü bir şekilde anlatmaya çalıştı. Ama maalesef 20₺ için mağaza müdürünün tavrı bizi çok rahatsız etti.

İlker
İlker

Hem ücretsiz olan suyun parasını alıp bir de para üstünü zaten almışsınız kamera kayıtlarının fotoğrafını getireyim sizde görün demek. Kurumsal firma yöneticisinin saha içerisinde tüm müşterilerin yanında masanın başına gelerek bu tavrı sergilemesi utanç vericiydi. Kişisel verilerimin gizlilik ilkesinin dışına çıkılarak fotoğrafını çekip size gösteririm demesi yasal bir suç olduğunun farkında bile değil kendisi. Yöneticilerinizin müşteriler ile iletişim konusunda eğitilmesi ve minimum yasalar gereği müşteri haklarını bilmesi gerekir

Hasan sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2024 18:31
Starbucks Rewards Kampanyasında Yaşanan Sistemsel Sorunlar
Starbucks Rewards Kampanyasında Yaşanan Sistemsel Sorunlar
Dinçer sonuçtan hiç memnun değil

Starbucks'ta Yeniden Doldurma Kampanyası Hayal Kırıklığı!

Dinçer
20 Şubat 2025 23:13