- Çözüldü

Spotify Yardım

Spotify Listemde Olan Şarkılar Sadece Ön İzleme Oynatıyor
Spotify Şarkıları Açamıyorum Listemde Olan Şarkılar Sadece Ön İzleme Oynatıyor nasıl düzeltilecek bu lütfen yardım edin. Daha dün böyle oldu. Ondan önce böyle değildi. Fotoğrafını da ekleyeceğim düzeltmeye çalıştım. Olmadı düzeltirseniz çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkür ederim 🙏

Spotify Hesabıma Erişim Bilgilerini Bilmiyorum
Spotify Free bir hesap açmıştım. Ama açtığım maili ve ve şifreyi hatırlamıyorum. Kullanıcı adımı giriyorum ama giriş yapamıyorum parolamı bilmediğim için. Mailinize şifre değiştirme bağlantısı gönderildi diyor ama mail adresim i bilmiyorum ve hangi Gmail kod geliyor onu da göremiyorum. Mail ve parol...

Spotify Duo Premium Hesabıma Giremiyorum.
Merhaba Premium dua hali hazırda Üyeliğim mevcut fakat giriş yapamıyorum telefon değiştirdim. Premium hesabıma giriş yapamıyorum. Giriş konusunda yardımlarınızı beklemekteyim. Ücretini ödediğim ve müziklerimin olduğu açık olan Spotify hesabımı geri almak istiyorum.

Spotify Şarkı Sözleri Yok
Spotify da dün olan şarkı sözlerini bugün bulamıyorum nasıl bulabilirim? Uygulamayı güncelledim sonrasında yeniden indirdim ama hala Yok. Şarkı sözlerini bulamıyorum Çözümü nedir? Ne yapacağım? Lütfen şikayetimi göz önünde bulundurunuz. Yardım ediniz.

Spotify Şarkı Sözleri Çıkmıyor
Spotify'de şarkıların altında çıkan sözler artık çıkmıyor. Sildim yeniden yükledim olmadı başka bir hesaba geçiş yaptım onda oldu ama ana hesabımda şarkı sözleri çıkmıyor. Bu sorunun çözümünü bilen biri yardım etsin lütfen.
Spotify Tarayıcı Sekmesi Gözükmüyor
Spotify'u masaüstü uygulamasında açmak istedim ama oturum aç dediğim zaman oturum açmak için tarayıcıya git diyor. Tarayıcı sekmesi yok. Tekrar deniyorum ama olmuyor. Bilgisayarım eski ama destekliyor diye biliyorum. Güncelleme falan da yok. Yardım eder misiniz lütfen?

Spotify'ye Giriş Yapamıyorum Giriş Sorunu Yaşıyorum
Spotify hesabımdan nedensiz yere çıkış yapılmış. Girmeye çalıştığımda e postamı ve şifremi kabul etmiyor. Yanlış kombinasyon uyarısı veriyor. Şifre sıfırlayıp girmeyi denesem sıfırlama e postası da göndermiyor. Bir süredir deniyorum olmuyor. Hesabıma asla giremiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Spotify Ayda 2 Kere Para Çekti
Spotify aynı ay iki kere hesabımdan para çekti. Biri 23 Mayısta diğeri 29 Mayısta çekti. Dekontları duruyor lütfen yardımcı olun. Premium kullanıyorum zaten neden iki kere çekiyor. Daha önce de 1 ocakta çekmiş daha sonra 31 ocakta yine çekmiş. Güvenip bakmamıştım. Tekrar çekince şok oldum. Çözüm bul...

Spotify Ödeme İptalini İstiyorum!
Spotify'daki hesabımı kaybettim ve Denizbank'ta otomatik ödeme talimatı var. Nasıl iptal edeceğim hakkında bir fikrim yok. Hesabım kapalı olduğu için Spotify'den de iptal edemiyorum. Ödemeyi iptal etmek için yardımcı olursanız sevinirim. Umut e** u*** adına Facebook'ta açık bir hesabım vardı. Facebo...

Spotify Hesabıma Giriş Yapamıyorum.
Spotify hesabımdan nedensiz yere çıkış yapılmış. Girmeye çalıştığımda e postamı ve şifremi kabul etmiyor. Yanlış kombinasyon uyarısı veriyor. Şifre sıfırlayıp girmeyi denesem sıfırlama e postası da göndermiyor. Hesabıma asla giremiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim

Spotify Kullanmadığım Hesaptan Para Çekiyor
Spotify kullanmadığım ve giremediğim eski hesabımdan para çekiyor bunu nasıl çözebilirim bilmiyorum eski hesabıma ait hiçbir şey bilmiyorum kartımın bilgilerini kaydettiğim için her ay düzenli olarak 31 küsuratlı bir miktar çekiyor. Yardımcı olabilir misiniz

Spotify Hesabımdan Bireysel Üyelik Ücreti Alınması
Spotify hesabımın şifresini ve e postasını hatırlamama rağmen hesabımdan her ay bireysel üyelik ücreti alınıyor. Hesabımı hiçbir şekilde bulamadım. Ödemeyi iptal edemiyorum. Nasıl iptal edeceğim yardımcı olabilir misiniz, ödemeyi tosla kartla yapmıştım

Spotify Premium Olmama Rağmen Şarkı Dinleyemiyorum
Spotify'da Premium olmama rağmen internetsiz/internetli müzik dinleyememe durumunda kaldım. Asıl sorun bu da değil, her şarkının sadece 9. saniyesine kadar çalıp durması ve bazı şarkıların da hiç açılmaması. Bir şarkıyı dinlemek istediğimde 9. saniyeye kadar dinliyor, sonra durduğu için uygulamadan ...

Spotify Giriş Yapamıyorum Bir Sorun Oluştu Tekrar Denemek İs
Merhaba, yeni telefona geçtim ama Spotify'a giriş yapamıyorum. Bilgilerimi girince bir sorun oluştu. "Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz" diyor. En az 10 kere denedim, hepsinde aynı sorunu tekrar veriyor. Ne yapmam gerekiyor? Bir fikri veya yardımcı olacak var mı?

Spotify Premium Alamıyorum Yardımcı Olun
Spotify Premium alacağım fakat ödeme alınamadı hatası veriyor. Kartımda parada var fakat ödeme yapamıyorum. Yardımcı olur musunuz. Başka kartlarda denedim yine olmadı Destek iletişime geçerse çok güzel olur 1 haftadır almaya çalışıyorum. Alamıyorum. Yardımcı olun

Spotify Para Çekimi Sorunu
Spotify normalde aylık üyelik ücretini çekerken, bu sefer hesabımdan 33,45 TL çekildi. Bu durumun açıklamasını istiyorum ve ücret iadesi talep ediyorum. Yardımcı olmanızı bekliyorum.

Spotify Canvas Artık Çalışmıyor
Spotify Premium hesabımda uzun zamandır canvas kullanmıyorum. Instagram'da paylaşımda bulunamıyorum. Özellik artık gözükmemekte. Yeni gelen sürümden sonra kayboldu. Silip yüklememe rağmen çözüme ulaşamadım. Sevdiğim bir özellikti. Çözüm için yardımcı olur musunuz?

Spotify Ödeme Alınmasına Rağmen Gözükmeme
Spotify için 1 Mayıs 2023 saat 14.30da ücret ödemesi yaptım. Parayı hesabımdan çekti. Daha sonrasında uygulamaya tekrar giriş yaptığımda ücret ödenmedi olarak gözüküyordu. Düzelir diye 2 gün bekledim ama düzelmedi. Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.
- Çözüldü