Övünç sonuçtan hiç memnun değil

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Yenileme Sorunu

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Yenileme Sorunu
12 Ekim 2024 16:46

Benim ve kızımın tamamlayıcı sağlık sigortasında ömür boyu yenileme garanti hakkı var. Acente vasıtasıyla Sompo Sigorta‘dan haklarımızla beraber geçiş için fiyat aldık ve geçiş yapıldı. Fakat poliçe ömür boyu yenileme garantili kesilmedi. Ödemeyi almalarına ve geçmiş sigorta şirketlerinden ömür boyu yenileme garantili geçiş bilgilerini göndermemize rağmen yine bu durumu kabul etmeyip poliçeyi düzeltmiyorlar. Haklarımızın yanmaması adına bu düzeltmeyi acil yapmalarını talep ediyorum. Aynı zamanda bu şikayetimi CİMER‘e de bildireceğim.

14 Ekim 2024 09:07 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Övünç Ş, Öncelikle geçmiş olsun dileklerimizi sunarız. Başvurunuz Şirketimize ulaşmış olup, incelemeler tamamlandıktan sonra tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Sompo Sigorta AŞ

14 Ekim 2024 16:37

Bana yenileme garantisi verilmiş fakat kızım Buket Şencan’a verilmemiş kızıma da verilmesini acil olarak talep ediyorum bu durumu CİMER e şikayet edeceğim

15 Ekim 2024 08:54

Sayın Övünç Ş, Öncelikle geçmiş olsun dileklerimizi sunarız. Başvurunuza istinaden mail adresiniz üzerinden bilgi verilmiştir. Saygılarımızla, Sompo Sigorta AŞ

15 Ekim 2024 09:14

Sayın yetkili bana yenileme garantisi poliçemde düzeltilerek verilmiş ancak aynı talebim Kızım için de geçerli fakat hala henüz kızıma verilmemiş acil olarak kızıma da verilmesini talep ediyorum poliçemiz ortaktır bu konuyu CİMER'e sigortacılık denetleme ve düzenleme kurumuna bildirdim Tüketici Hakem Heyeti'ne de başvuracağım

18 Ekim 2024 08:45

Sayın Övünç Ş, Size ve Buket Ş. ait poliçedeki yenileme güvencesine ait detaylı bilgilendirme mail adresiniz üzerinden yapılmıştır. Saygılarımızla, Sompo Sigorta AŞ

Halil
02 Nisan 2025 11:00