Şok Market'te Yaşanan Haksız Suçlama Ve Kötü Muamele

Şok Market'te Yaşanan Haksız Suçlama Ve Kötü Muamele
27 Eylül 2024 16:19

25.09.2025 tarihinde Bursa Konak Mahallesi 10743 şube koduyla Şok Market'ten 1000 küsuratlı kart ile alışveriş yaptık. Kartımız okunmamış ve kasiyer de biz de bunu fark etmedik. Yakınımızda olduğu için site sorumlularına market içindeki kameralardan fotoğraf kaydedip 'tanıyan var mı' diye paylaşmış. Site sorumlusu camda beni görünce 'böyle bir alışveriş yapmış olabilir misiniz' diye sordu. Mobil bankacılıktan baktığımda yapmış olduğumuz alışveriş kartta yoktu. Ben de 'evet bizim' dedim, 'gidip şimdi öderim' deyip kızımı alıp gittim. Alışverişi kızım yapmıştı. 'Bizi tanıyor musunuz' dedim, 'evet' dedi. 'Kızınız telefonla konuşarak alışveriş yaptı ve hızla marketten ayrıldı' deyip bunun bilinçli yapılmış bir şey olduğunu ima etti. Kasiyerin hatası olmadığını, suçun kızımda olduğunu söyledi. Kasiyer, kartın işleminin gerçekleşmesini beklemeden müşteriyi bekletmesi gereklidir. 'Kameraları aç, hızlı mı çıkmışım' deyince de 'polisle gelin' dedi. Evet, polise şikayette bulundum ama bu yaptığı terbiyesizlikti. Asla oradan alışveriş yapmam, o zihniyette olan kişilerin bulunduğu bir yerde bulunmam.

27 Eylül 2024 16:35 (Şikayetten 16 dakika sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Yetkili birime kişisel bilgilerinizin (ad, soyad, iletişim numaranız) paylaşılmasını ister misiniz? Bilgi vermenizi rica ederiz. İyi günler dileriz.

28 Eylül 2024 14:40

Değerli müşterimiz, şikayetiniz ilgili birimlerimize iletilmiştir. Teşekkür ederiz.

Emine sonuçtan hiç memnun değil

02 Ekim 2024 22:42
Sinan sonuçtan çok memnun

07 Aralık 2024 08:27
"Sorunumu çızdüğünüz için teşekkür ederim"

10 Ağustos 2024 00:10

25 Ocak 2024 12:22
Ceyda sonuçtan hiç memnun değil

10 Eylül 2023 12:12

Şok Marketler Kategorileri