03 Ocak 2024 21:46

Şok Market'ten aldığım indirimli beyaz peynirin daha bir aylık son kullanma tarihi olmasına rağmen paketin dışında küf bulunuyordu. Eğer bu peyniri hiç bakmadan açıp yemiş olsaydım ne olacaktı? Ürünleri bu şekilde raflarda satmaya devam mı ediyorsunuz? Biz de size güvenip ürün alıyoruz ancak bu durum kabul edilemez. Ayrıca müşteri hizmetleri sadece 09:00-21:00 saatleri arasında çalıştığı için, aldığım peyniri eve geldikten sonra fark ettim ve iletişime geçemedim. Fiş ve diğer tüm belgeler duruyor. Aldığım tarih 3 Ocak 2024'tür.

03 Ocak 2024 21:33

Şok'tan almış olduğum Mis tam yağlı beyaz peynirin Bir ay daha kullanım ömrü olmasına rağmen paketin içinde küf var Eğer bu şekilde ürün satacaksanız biz sizden alışveriş yapmayalım aldığımız ürünü bakmadan yesek ne olacak raflara koyduğunuz ürünü güvenip alsak ne olacak zehirlensek Ne olacak bu işin sonu kesinlikle Tüketici Hakem Heyeti'ne kadar gider bizim kardeşimiz açsa yese Ne olacak zehirlense Ne olacak kim verecek hesabını Bu sadece peynir için değil diğer ürünler için de böyleyse biz bundan sonra alışveriş yapmayalım Şok'tan

Ek
03 Ocak 2024 22:39 (Şikayetten 52 dakika sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Size yardımcı olabilmemiz için bizimle; ziyaret ettiğiniz mağazanın açık adresini, ürün adını, son tüketim tarihini, parti numarasını, ürünün üretici firmasını ve fiş numarasını paylaşmanızı rica ederiz. İyi günler dileriz.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Şok Market'ten Aldığım Kaşar Peynirinde Küflenme Sorunu

09 Aralık 2024 15:39

Gizem
11 Mayıs 23:34
Son Kullanma Tarihi Geçmemiş Peynirde Yoğun Küf Ve Sağlık Riski
Barış sonuçtan hiç memnun değil

Şok Marketten Alınan Kaşar Peynirinde Küf Ve İlgisiz Müşteri Hizmeti

Barış