26 Haziran 2024 18:25

Şok market 'e 30'lu yumurta almak için gittim. Orada rafta bulunan yumurtanın kurtlandığını gördüm. Oradaki çalışanları uyardım. Onlar da o yumurtaları alıp çöpe attılar. Sonra yeni koliden bana 30'lu yumurta çıkardı. Yumurtamı alıp eve geldim. Fakat fiş almadım.

Eve geldikten sonra yumurtayı açtım. Yumurtaların hepsi küflenmişti. Şok markete geri döndüm. Küflenen yumurtanın iadesini istedim fakat fişsiz iade yapılamayacağı söylendi. Değişim yapabilirsin dedi. Peki burada açıp bakacağım, aynı şekilde çıkarsa hepsini mi açacağım dedim, öyle bir şey yapamazsın dedi çalışanlardan biri. Hepsi o şekilde çıktıktan sonra iade mi nasıl yapmazsın, küflü yumurtaları eve mi götüreceğim ben dedim.

Tekrar ısrarla iade yapamayacağını söyledi. Sonrasında farklı bir koliden bir 30'lu yumurta daha çıkarttık, açıp baktım onlar düzgündü. Çalışanlardan biri bana bağırdı, çok büyük bir şey varmış gibi büyütmeyin dedi. Ben de bu nasıl saygısızlık, ben haklarımı savunuyorum dedim. Ben müşteriyim, ne müşteriye saygı var ne raf kontrolleri var. Üstelik müdür yardımcısı olduğunu söyledi.

O yumurtaları kontrol etmeden raflara nasıl koyabiliyorlar? Üstelik çoğunun tarihinin geçmemiş olmasına rağmen 2 kutu içerisinde küflenmiş yumurtaları düşünün. Hem mağdur taraf biz müşterileriz hem de saygısızca çıkışan çalışanlar. Eğer ki bu sorun hakkında bir çözüm üretilmezse ve bana geri cevap verilmezse Tüketici Hakları mahkemesi'ne gideceğimi belirtmek isterim.

26 Haziran 2024 18:46 (Şikayetten 21 dakika sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Size yardımcı olabilmemiz için ziyaret ettiğiniz mağazanın açık adresini ve yetkili birime kişisel bilgilerinizin (ad, soyad, iletişim numaranız) paylaşılmasını ister misiniz? Bilgi vermenizi rica ederiz. İyi günler dileriz.

Selahattin sonuçtan hiç memnun değil

Selahattin
23 Ağustos 2024 19:09
Şok Marketler İade Kabul Edilmedi Şiddet Hakaret Vazgeçme
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

26 Mart 2024 13:25
Şok Market Çeşme Cadde Mağazası Bozuk Yumurta Satıp İade Almıyor
Şok Market Çeşme Cadde Mağazası Bozuk Yumurta Satıp İade Almıyor
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

23 Ekim 2025 15:18
Seyda sonuçtan çok memnun