Sinbo Saç Şekillendirici Seti Stok Sorunu

Sinbo Saç Şekillendirici Seti Stok Sorunu
28 Aralık 2024 15:471.139

Aktüel broşüründe 28 Aralık'ta indirimli olarak geleceği gösterilen Sinbo saç şekillendirici setini kaç mağazaya sorduysam 'Bize bu ürün gelmedi' diye cevap alıyorum. Hadi mağazaya gelmemiştir, uygulamanız üzerinden sipariş vereyim diyorum, online mağazada asla stok yenilenmiyor. Bu ürün satılmayacaksa, mağazalara gelmeyecekse indirime girmesinin anlamı nedir?

28 Aralık 2024 16:08 (Şikayetten 20 dakika sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Size yardımcı olabilmemiz için ziyaret ettiğiniz mağazanın açık adresini (İl ve ilçe Cadde,Sokak,Mahalle) bizimle paylaşmanızı rica ederiz. İyi günler dileriz.

Damla
28 Aralık 2024 16:21

Ertuğrulgazi, Şahin CD. Kapı NO:33/A, 26150 Tepebaşı/Eskişehir

Damla
28 Aralık 2024 16:21

Ertuğrulgazi, Selcan Sk. NO:19/A, 26150 Tepebaşı/Eskişehir

28 Aralık 2024 17:38

Değerli müşterimiz, şikayetiniz ilgili birimlerimize iletilmiştir. Teşekkür ederiz.

30 Aralık 2024 00:36

Bende aynı şekilde Ankara Mamak 717. Caddede bulunan şok marketine gittiğimde sordum baktım hiçbir şekilde yok 2 alt mahalleye gittim orada da bulunmuyor gelirse ayırırız dedi 717. Caddedeki internetten almak istediğimde stok yok ama Akakçe'den baktığımda hemen yarın kargoda 1 adet stok var diyor hiçbir şekilde alamıyoruz 2 gün geçti gelmesi gereken ürün neden gelmiyor sevkiyat siparişi verilmiyor mu mağazaların hepsine gönderilmesi gerekiyor çalışanlar kendilerine mi ayırıyor ne yapıyor sabah gözümü açar açmaz gittim yine yok alanda yok çünkü hiç gelmemiş

Yanıltıcı Katalog Ve Ürün Stok Sorunu

29 Aralık 2024 10:501.010

28 Aralık Cumartesi günü Şok Marketlere gelecek olan Sinbo Pro Airwrap ürünü için dün sabah 9'da evden çıktım. Abartısız...

Yanıltıcı Katalog Ve Ürün Stok Sorunu

Sinbo Saç Şekillendirici Kampanyasında Hayal Kırıklığı

31 Aralık 2024 10:48964

Şok marketlerinin sayfasın da 29.12.2024 cumartesi için Sinbo saç şekillendirici geleceğini belirtmişler ama 5*6 tane ma...

Sinbo Saç Şekillendirici Kampanyasında Hayal Kırıklığı

Tümünü Gör
Şok Marketler Bisküvi Aromalı Cheesecake

Şok MarketlerBisküvi Aromalı Cheesecake

Mina
Şok Marketler Kıllı Protein Bar

Şok MarketlerKıllı Protein Bar

Gözde
Şok Marketler Badi Marka Tavuk Bozuk Çıktı!

Şok MarketlerBadi Marka Tavuk Bozuk Çıktı!

Emel
Şok Marketler Bozuk Ürünün Tarafıma İletilmesi

Şok MarketlerBozuk Ürünün Tarafıma İletilmesi

Fatma
Şok Marketler Yediğim Eklerden Kıl Veya Böcek Anteni Çıktı Ne Olduğunu Bilmiyorum!

Şok MarketlerYediğim Eklerden Kıl Veya Böcek Anteni Çıktı Ne Olduğunu Bilmiyorum!

Seyda
Şok Bisto Galeta Kepeklide Hijyen Sorunu!

Şok Bisto GaletaKepeklide Hijyen Sorunu!

Ebru

Öne ÇıkanKonular