Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Smeg Filtre Kahve Makinesi Damlatma Sorunu

05 Ağustos 2023 19:28

Smeg filtre kahve makinemiz damlatma yapıyor, hazneyi her çıkardığımızda hem kapak kısmı lekeli oluyor hem de ısıtma tabakasına damlayarak o bölgede lekelenme yapıyor. Bu cihazın en büyük özelliğinin demlenirken dahi çekildiğinde damlama yapmaması olduğu söyleniyor ki bizimki demleme bittikten 5dk sonra bile çeksek damlama yapıyor. Servisle görüştük cevap ; birkaç damla damlatması normaldir denildi. Müşteri hizmetleri ile görüştük mail atın denildi ve ayrıntılı mail atmamıza rağmen geri dönüş yapılmadı (mail elimizde mevcut kayıtlı) böyle bir servis ve müşteri hizmetleri smeg için daha fazla bir şey yazmaya gerek yok sanırım. En azından küçük bir cihazla bu hataya düştüm diyorum... Sadece görselinden memnunum 40 dakika sıcak tutuyor. Kısmında hikaye... Ürünü alalı 40 gün şikayetimizi ileteli de 30 gün artık umudumuz yok en azından biz yandık başkaları yanmasın diye yazıyorum bu şikayeti

07 Ağustos 2023 18:23 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli tüketicimiz, telefonda görüşmüş olduğumuz detaylar doğrultusunda belirtmiş olduğunuz üzere her hangi bir arıza söz konusu değildir. bilgilerinize sunar sağlıklı günler dileriz.

07 Ağustos 2023 19:59

Evet telefonla tarafıma dönüş yapıldı ve birkaç damla damlatmanın normal olduğu arıza olarak değerlendirilmediği belirtildi. Her defasında damlatmadan kaynaklı ızgarada oluşan lekelenme için ürün tavsiye edildi😁🤷‍♀️... En azından ürünün reklamında belirtilen damlatma yapmıyor ibaresine inanılmasın diyorum.

Selay sonuçtan memnun

Selay
27 Ekim 2023 12:06
"İlginiz ve kısa sürede çözümünüz için teşekkür ederim."

Smeg Filtre Kahve Makinesi Sıcaklık Sorunu

Büşra