Sürekli Sorun Çıkaran Akıllı Saat: Çözüm Bekliyoruz!

16 Ekim 2024 17:35

Oğlum için 08.07.2023 tarihinde Trendyol da Smart bery akıllı saat aldım. Aldığımız günden beri oğlum düzenli olarak hiç kullanamadı. Saat sürekli sorun çıkartıyor. Şu ana kadar 3 defa servise gidip geldi. Her defasında servisten geldikten sonra başka bir sorun çıkıyor. İlk olarak hopörlerinde sorun vardı onu düzeltiler, servisten geldikten bir süre sonra saat hiç açılmadı yine gönderdim bataryası bitmiş dediler. Servisten geldikten 1 hafta sonra bu defa saat kendi kendine rehberindeki bütün kişilere arama yapıp sos bırakmaya başladı. Özellikle 112 yi de defalarca kendiliğinden arayıp sos bıraktı. Saat kutusunda iken masadayken dahi kendiliğinden aramalar yaptı. O anda saati kapatma tuşu dahi işlev yapmıyor, saat kapatılamıyor. Servise gönderdim geri geldi yine aynı sorun devam etti. Yetkili servisi aradım. Smart Bery uygulaması üzerinden rehber bölümünden 112 yi çıkartın dediler. Buldukları çözüm bu. Mecburen o şekilde yaptım birkaç gün sonra hiçbir yeri saat aramamaya başladı. Sadece gelen aramaya cevap verebiliyor dokunmatiği çalışmıyor. Yine servise göndermeni istiyorlar. Servise göndermekten bıktım artık bu 4. Cu defa servis olacak. Her defasında 74.50 TL kargo ücreti ödüyorum. Ayrıca her servisten geldiğinde saatin başka bir yerinde sorun çıkıyor. Garantisi 2 yıl olan bu saate garanti süresinde olmasına rağmen doğru dürüst bir çözüm bulamıyorlar. Ayrıca çocuk bu saati kolunda düzenli olarak kullanamadı bile. Seri üretim hatası mı var bilmiyorum. Kullanmadığımız bu saat için bir de her ay Turkcell fatura hat bedeli ödüyoruz. Bu saate çözüm bulunmasını ya da iade etme imkanı varsa iade edilmesini rica ediyorum. Filiz Y********

profile profile

Ezgi
Ezgi

Maalesef bizde mağdur olduk tüketici hakeme başvurduk sıfır saat geldi daha geldiği ilk dakika bozuk çıktı tekrar garantiye gönderdik sorun bizde gibi davrandılar resmen sonra para iadesi yaptılar ki geçen sene aldığımız şu an ın yarı fiyatı kadar olan ücreti

Sevdiye sonuçtan hiç memnun değil

Sevdiye
19 Eylül 2024 15:28