Seyit sonuçtan hiç memnun değil

16 Ocak 2024 14:02

Ankastre ürününde hiç memnun değili sorun çıkarıyor ocağım, fırının içi paslanmış olup servisi çağırdım servis gelip bir şey söylemeden gittiler. Sizden yardımcı olmanızı istiyorum. Sizden ürünün değişmesini ya da ürünün iadesini istiyorum. Çelik Ticaret'ten aldım. Torbalı İzmir.

16 Ocak 2024 01:07

Fırının içi paslanmış ocak pat pat sesle gaz geliyor çakmağı kendi kendine ateşleniyor bana servis gelecek diyorlar servis gelip çözüm bulmadan gidiyorlar bir turlu net bir bilgi alamıyorum mağdurum ürünün sorunun çözülmesini istiyorum sorun çözülmese başka yerlere başvuracağım bilginize

16 Ocak 2024 15:53 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sayın S., Şikayetiniz tarafımıza ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için öncelikle teşekkür eder; memnuniyetiniz sağlanana kadar yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz. İyi Günler Dileğimizle,

22 Ocak 2024 16:28

Merhaba benim fırınımın sorunu çözülmedi servis geldi biz bir şey Yapamayız dediler fırının içi pas küf resmini çektiler anlattım onlara ben bu setti aldığımdan beri sorun yaşıyorum sizden ricam bu ürünün başka bir ürünle değiştirmesini istiyorum bu benim ikinci ürünüm ilk üründe çok memnunum oscar malı setim çok güzel hiç sorun yaşamadım sinferle daima sorun yaşadım servis bir de ailemi dehtit gibi laflar kulanmış bir daha çağırsanız ücreti alırız diye ben servisten memnun değilim şikayetçiyim size resim göndereceğim firunin içi

29 Ocak 2024 11:24

Neden fırının sorunu çözemiyorsunuz

29 Ocak 2024 11:26

Benim sorunu çözün lütfen

12 Şubat 2024 15:14
Simfer Fırının İç Kısmı Pas Tutmuş

İyi günler benim şikayetim ankastre fırının içi paslanması ocağın iki gözün yanmaması ürünün değişmesini istiyorum her servis gelişinde bize düzgün bir cevap vermeden gitmeleri sizden yardımcı olmanızı istiyorum fotraf göndereceğim sizde fırının içini görmenizi talep ediyorum

Turgay
15 Haziran 2025 19:44
Esma sonuçtan çok memnun

Simfer Oscar Ankastre Set Sorunu

27 Mayıs 2025 10:44
"Y**** Hanım ilgisi ve alakası için çok teşekkür ederim. Diğer görüşme sağladığım A**** hanım için de çok teşekkür ederim. İlgi ve alakalarından dolayı."

Habibe
17 Şubat 2025 21:57