Arzu sonuçtan çok memnun

Simfer Fırın Camı Patladı!

25 Kasım 2024 16:50
Arzu'nun Teşekkür Mesajı
“Müşteri temsilcisi çok ilgiliydi. Garanti kapsamında ürünün tamirini yapacaklarını söylediler. Teşekkürler...”
25 Kasım 2024 00:30

6 yıldır kullandığım Simfer fırınım 240 derece de çalışırken iç camı patladı. Şikayetlerden okuduğum kadarıyla bu tarz sorunla karşılaşanlar olmuş. Müşteri hizmetleri ile görüşmedim Çünkü herkese garanti kapsamında olmadığını söylemişler. Yalnız fırının camının çalışır vaziyette patlaması müşteri hatası olamaz.

25 Kasım 2024 16:52 (Şikayetten 1 dakika sonra)
25 Kasım 2024 17:12

Birsen
Birsen

Simfer ankastre fırınım cami çalışırken 200 derecede bomba gibi patladı bu garantiye geçmesi lazım çalışır durumda patladı 2.5 yıl oldu alalı hiçbir sorun yaşamadım ama bu çok korkuttu bizi lütfen yardımcı olur musunuz

Atıl sonuçtan hiç memnun değil

Simfer Ankastre Fırın Camı Kullanıcı Hatası Olmadan Patladı Ve Garanti Kapsamı İhlali

Atıl
06 Nisan 13:13
simfer-ankastre-firin-cami-kullanici-hatasi-olmadan-patladi-ve-garanti-kapsami-ihlali-2.jpg
Sevda sonuçtan hiç memnun değil

Simfer Fırın Kapak Camı Aniden Patladı, Güvenlik Riskine Karşı Ücretsiz Değişim Talebi

Sevda
16 Nisan 12:38