Silverline Bir Hatadır

Silverline Bir Hatadır
29 Ocak 2024 19:17

Mayıs 2023'te İzmir Karabağlar'daki Ankastre Dünyası'ndan satın aldığımız ankastre seti, Haziran'da montaj edildi. Fırın kısmında 2 veya 3 defa börek yapıldı fakat alt tarafı pişmiyordu. Servisi aradık, ancak zorlukla geldiler ve termostatın arızalı olabileceğini söylediler. Malzeme geldiğinde değiştireceklerini ifade ettiler. 29 Ocak 2024 oldu, ancak arayan ya da soran olmadı. Fırının yenilenmesini istedim fakat Müşteri Hizmetleri'nden bunun mümkün olmadığı yanıtını aldım. Anlayacağınız, sıfır ürünümü hiç kullanmadan sadece süs olarak bekletiyorum ve satıcı firma kesinlikle yardımcı olmuyor. Silver Line ise zaten muhatap almıyor. Eğer Silver Line ürünü alırsanız, servis diye bir şey olmadığını bilin. Mahkemeye başvuracağım. Daha kaliteli, işini ciddiye alan satıcılar mutlaka mevcuttur.

Derya sonuçtan hiç memnun değil

Silverline Ankastre Set ile Bitmeyen Sorunlar ve Müşteri Hizmetleri Fiyaskosu

08 Ekim 2024 17:04
Silverline Ankastre Set ile Bitmeyen Sorunlar ve Müşteri Hizmetleri Fiyaskosu

Silverline Ankastre Seti İle Yaşanan Sorunlar

29 Ekim 2024 14:38
Furkan sonuçtan çok memnun

Silverline Sıfır Ürün Bozuk Geldi Ve Firma Oyalıyor

09 Kasım 2023 10:28
"Sonunda genel merkezden işini hakkıyla yapan bir personelin 2 tane tuşa 10 saniye bastırarak sorunun çözümünü sağlaması... Şaka gibi yani Eve gelip fırının içini açıp arıza var deyip parça sipariş edip bu süreçte defalarca kez müşteri hizmetlerini ve teknik servisi aramama sebep olmuş ve fırını kullanamamış olmamı sağlayan teknik servise çok çok selamlar söylüyorum işini hakkıyla yapan insanlara, iş bilen ustalara aç kaldık resmen."
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

28 Ekim 2024 17:04

Kurulum Sonrası Tüp Bağlantısı Yapılmadı, Mağduriyet Yaşıyoruz