Siemens Ve Borusan Lojistik Operasyon Beceriksizliği

02 Nisan 2024 19:32

Siemens ve Borusan Lojistik'in ürün teslimat operasyonu hakkında bilgi vermek istiyorum. Cuma günü kurutma makinesi satın aldım. Bayi yetkilisi, bir sonraki gün olan Cumartesi günü cihazın teslim edileceğini ve servisin gelip kurulum yapacağını söyledi. 14-16 arasında randevu oluşturuldu. Cumartesi günü saat 13:50 civarında telefonuma bir çağrı geldi fakat duymadım. Birkaç kez geri aradım ancak açılmadı. Saat 16:00'ı geçince bayi temsilcisine cihazın gelmediğini ilettim. Bayi temsilcisi, ürünlerin Borusan Lojistik tarafından taşındığını, adresi bulamadıklarını ve beni arayıp ulaşamadıklarını, bu yüzden cihazı depoya geri götürdüklerini söyledi. Bu bilgiyi aldıktan sonra çağrı bırakan numarayı tekrar aradım ve bu sefer telefonu açtılar. Durumu sorduğumda, adresi bulamadıklarını ve Yandex'te adresin gözükmediğini belirttiler. Sistemlerine yazdığımız adresin sokak, bina ve daire numarasına kadar açık olduğunu belirttim. Borusan çalışanı, Yandex kullanıyoruz ve orada göstermediğini savundu. Cihazı koyacağım yer için evdeki eşyaların yerini değiştirdiğimi ve mümkünse getirmelerini istedim. Henüz mesai saatleri içerisinde olmalarına rağmen Pazartesi getirebileceklerini söylediler. İki gün evin dağınık kalmasını kabul ettim. Bayi çalışanına durumu anlattım ve adresin haritada gözüktüğünü görsel göndererek ilettim. Pazartesi için yeni bir randevu oluşturuldu. Gün içerisinde sürekli geleceklerine dair bilgiler alınmasına rağmen yine getirmediler. Salı gününe ertelendiklerini ve bayi çalışanının sabah erken saatlerde getireceğini söyledi. Evde olabilmek için sabah işlerimi iptal ettim ama yine kimse gelmedi. Sürekli 'şimdi geliyorlar' ya da 'gelecekler' şeklinde telefonla bilgi aldım. Saat 18:00 olunca bayi çalışanını aradım ve eğer gelmiyorlarsa iptal etmelerini istedim. Bunun üzerine bana biraz daha süre tanımamı istedi. Sonra Borusan çalışanı aradı ve ürünü getireceğini ama cihazda çizik olduğunu ve bu şekilde kullanamayacağımı, değiştirmek istesem zorlanacağımı, onun yerine depoya götürüp yarın getireceğini söyledi. Ben de istediğini yapabileceğini, benim iade edeceğimi söyledim. Bayi çalışanını arayıp siparişi iptal etmek istediğimi ilettim. Taksitle işlem yapıldığı için para iadesinin de taksitle yapılacağını söyledi. Dört gün boyunca beni oyaladılar, gereksiz yere defalarca telefon konuşması yapmam gerekti, iş yerinde evde yaşadığım durumu anlatmak zorunda kaldım, boş yere izin kullanmak zorunda kaldım ve evi dağıtmak zorunda kaldım. Üzücü bir tecrübe oldu.

03 Nisan 2024 09:21 (Şikayetten 13 saat sonra)

Deniz sonuçtan çok memnun

01 Aralık 2023 12:21
"Değişim süreci içinde eve gelen servis elemanı arkadaşlara çok teşekkür ederim. Bir ya da iki yıl evvel de çamaşır makinemle ilgili servis desteği almıştım, onlar da çok iyilerdi. Hepsine teşekkürler."
Demir sonuçtan hiç memnun değil

26 Kasım 2024 17:28
Yahya sonuçtan hiç memnun değil

22 Mart 2024 15:41
Siemens Ev Aletleri Kurulum Çağrı Merkezi

16 Ocak 2024 10:19
Siemens Kapağı Çizik Ürün Gönderdi
Berika sonuçtan hiç memnun değil

28 Aralık 2023 17:59
Siemens'in Değişim Ürününü Teslim Edememesi