19 Mart 2024 18:06

İyi günler, 29 Şubat günü İzmit Siemens Şengöz Bayii'nden bulaşık makinesi aldım. Bu modeli almak için 3 mağazaya daha uğradım. Eşim, kapağı kendi açılan modeli istedi. Üç mağazaya da gittiğimizde, 'Evet, işlem bittiğinde kapağının kendi açılır' diye bilgi verildi. Ben de bu bilgiye güvenerek ürünü satın aldım. 19 Mart'ta makine elime ulaştı. Servis, sadece 'eco' modda kapağın kendi açıldığını, diğer yıkama modlarında bu özelliğin olmadığını söyledi. Satış yapan 3 mağazanın hiçbiri bu durumu bana belirtmedi. Şimdi kendimi kandırılmış gibi hissediyorum. Fazladan para ödedim. Bir alt modelini alabilirdim. Satarken neden bunu söylemediler, boşuna fazla para ödedim.

19 Mart 2024 19:04 (Şikayetten 58 dakika sonra)

Mithat

Tüm modlarda kapak açılabilmesi seçeneği var ayarlarda. Bu konuyu biraz araştırın isterseniz

Hicret

Merhabalar makinenizden memnun musun genel anlamda.

Gürzan sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Ev Aletleri Bulaşık Makinesi Kusurlu

12 Mart 2024 10:33
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

16 Mart 2024 01:19
Siemens Ev Aletleri Kategorileri