Siemens  Müşteri Mağduriyeti.

25 Ekim 2024 16:111.639
24 Ekim 2024 18:20

Siemens firmasından almış olduğum kahve makinemde teknik servis eleman tutanaklarından bile sorun olduğu beyan edilmesine rağmen firma ana merkezi kahve makinenizde sorun yok denilip ürünün arkasında durmuyorlar ve analizimiz sonucu makinanız normal deniliyor normal olan makine buysa hediye edeyim evlerinde kullansınlar rezalet bir servis dayatması kendi personellerinin beyanlarına dahil güvenmiyorlar ve müşteriyi suçluyorlar.

25 Ekim 2024 15:15

Ve firmanın dün tarafıma oluşturulan onarım randevusunu bana beyan etmeden tek taraflı onarım hizmet taleplerimi iptal edip bilgi vermiyor kendi oluşturdukları SMS te gözüke kaydı tek taraflı iptal edip ürünü almıyorlar çağrı merkezi şikayetlerim mevcut bir türlü çözüm ve muhatap bulamıyorum.

25 Ekim 2024 16:22 (Şikayetten 11 dakika sonra)

25 Ekim 2024 16:28

Defalarca kayıt oluşturdum ve servis kayıtlarım bile iptal edildi hemen dönüşünüzde bu makine için analizlerimizi yaptık bir sorun yok.

1 Kasım 2024 20:03

Servisi ve garanti sürecinde hastalık sahibi olmak isteyenlere şiddetle tavsiye edilir siemenes alsınlar hastalık garantileride var.

Siemens Espresso Makinesi İçin Temizlik Tableti Teslim Edilmiyor Müşteri Mağdur Ediliyor

Özdem
15 Temmuz 2025 12:321.423

"Ürün teslim edildi teşekkürler"

Tümünü Gör
Siemens Kahve Makinesi Filtre Arızası Veriyor Sürekli