Songül sonuçtan hiç memnun değil

28 Haziran 2024 12:45

20.01.2024 tarihinde aldığım Siemens marka iQ700 çamaşır makinesi geçen hafta bozuldu. Servis ana kartının değişmesi gerektiğini söyledi ve kart siparişi verdi. Ben alalı 6 ay bile olmamış bir makinenin ana kartının değiştirilmesini, servisin makineyi kurcalamasını kabul edemiyorum. Makinenin sıfırı ile değiştirilmesini istiyorum. Lütfen bu konuda bana yardımcı olur musunuz.

09 Temmuz 2024 12:40

Arkadaşlar kesinlikle Siemens marka ürünlerden uzak durun. Gittik en kalitelisi olsun diye hem ithal hem de en son çıkan İQ700 model çamaşır makinesi aldık, sonuç 5 ay sonra bozuldu. Servis çağıralı bugün 15 gün ve ürün hala yok. Dünyanın parasını ödeyip aldığım ürünü servis götürdü gitti ve uzman olmayan bir servis şu an ürünümü parçalıyor maalesef. Neden böyle diyorum, çünkü küçük bir ilçede yaşıyorum ve servis bu ürünü bana kurarken abla ilk defa size takıyorum bu ürünü dedi. Kurarken nasıl çalıştığını bile tarif edemedi, ben ona tarif ettim çünkü almadan önce internetten izlemiştim. Müşteri hizmetlerini arayıp bu durumu izah ettim, vıp servis yönlendirmelerini istedim. Bunu da başka markalarda böyle bir hizmet olduğunu öğrendiğim için yapmıştım. Sonuç reddettiler. Dijital makinenin nasıl çalıştığını tarif edemeyen servis benim bozulan makineye şu an neler yapıyordur düşündükçe sinirim bozuluyor. Bir insan bilmediği bir konuda bilmiyorum diyebilmeli ve bir üstünden yardım isteyebilmeli. Aynı marka model ürün satan birisi, sizin ürün dijital, ana kart yansa ekranda ışıklar yanmazdı, bilgili bir servis uygulamadan düzeltebilir dedi. Bunu müşteri hizmetlerine söyledim ama laftan anlamayan ve müşterisini adam yerine koymayan bir firma var karşımda. Hem Siemens markasından hem de servisinden şikayetçiyim. Ben alalı 5 ay olmuş bir ürünümün uzman olmayan ellerde ikinci el hurda durumuna düşmesinden çok rahatsızım. Ya para iadesi yapsınlar ya da ürünümü sıfırı ile değiştirsinler. Tüm sosyal platformlara şikayetimi ve mağduriyetimi yazacağım. Biz yandık bari başkaları yanmasın.

Ek
28 Haziran 2024 14:47 (Şikayetten 2 saat sonra)

Hakan
Şikayeti Çözüldü

Bu marka ve model sorunlu ana kartı yenisiyle değiştirildi makinem yine çalışmadı değişim talep ettim beklemedeyim.

Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Ev Aletleri Çamaşır Makinesi Kronik Arıza Sorunu!

Özlem
10 Mart 16:27
İsmihan sonuçtan hiç memnun değil

Siemens İq300 Kurutmalı Çamaşır Makinesi Pişmanlıktır

İsmihan