Siemens İq300 Dakika Uzaması

12 Ocak 2024 17:11

Siemens marka kurutma makinesi aldık. IQ300 modeli, 9 kg kapasiteli ve 155 dakikalık programı 3 saatte bitiriyor. Sürekli 46 ile 50 dakika arasında bir saat gidip geliyor. Daha sonra dakikalar normal şekilde düşüyor. Bu durumu 40 dakikanın altındaki programlarda yapmazken, geri kalan tüm programlarda yapıyor. Servis geldi, baktı ve cihazın neme göre kendini ayarladığını söyledi. Ancak size soruyorum: 5 parça kıyafeti 3 saatte kurutması mantıklı mı? Neden sürekli aynı dakikalar arasında gidip geliyor ve eğer bu normal ise neden aynı makineyi alan arkadaşımda bu sorun yok? Ürünü alalı 14 gün oldu ve aldığımızdan beri bu durum var. İki kez servisle görüştük ve her seferinde normal olduğu söylendi. Ürünümün kapalı kutu ile değişimini talep ediyorum. Belli ki makinenin bir sorunu var. Pamuklu ekonomi programında süre 2 saat kısalıyor ama yine de 155. Dakikada 1 saat gidip geliyor.

12 Ocak 2024 17:14 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Cihan
12 Ocak 2024 17:27

İletişime geçtim. Dediğim gibi bir daha servisin gelip de kontrol etmesini istemiyorum makinede bir sorun yok diyorlar ama makine normal çalışmıyor belli yani. 5 parva kıyafeti 3.5 saatte bitiriyor. Sinir stres sahibi olduk.

Cihan
12 Ocak 2024 17:55

1.55 dakika lik programı 4 saatte bitiriyor ve normal yanıtını alıyorum kullanma talimatını okuyun yanıtını alıyorum. Bir daha asla bu markadan alışveriş yapmayacağım ve önermeyeceğim 14 gündür sinir sahibi olduk.

Kurutma Makinesi Kıyafetleri Küçültüyor Ve Renkleri Solduruyor

09 Ocak 12:04

22 Ağustos 2023 11:46
Melek sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Kurutma Makinesi: Bitmeyen Kurutma Süreleri Ve İlgisiz Servis

31 Ekim 2024 19:47