Siemens Fırın Garanti Süresi Hakkında Yanıltıcı Bilgilendirme

Siemens Fırın Garanti Süresi Hakkında Yanıltıcı Bilgilendirme
27 Eylül 2024 22:10

30 Haziran 2021 tarihinde Kdz
Ereğli'de kurulumu yapılan Siemens fırını kurulum esnasında artı 4 yıl garanti uzatması maksadıyla fırının kurulumunu yapan Siemens yetkilisine ücretini teslim ederek bana fırının içinden çıkan garanti belgesini imzalayarak teslim ettiler ve bu belgenin yeterli olduğunu belirttiler. 25 Eylül 2024 tarihinde fırınımdaki arıza nedeniyle Servis kaydı açtırdım. Gelen servis elemanları tarafından garanti süresinin tamamlandığı söylendi. Bende dosya içinde bulunan garanti belgesini gösterdim ancak bu belgenin geçerli olmadığını belirttiler. Ben de bu belgenin servis elemanları tarafından verildiğini söylememe rağmen yapacak bir şeylerinin olmadığı söylendi. Benim aldığım tüm beyaz eşyaları yedi yıl garanti yaptırıyorum. Sorunumun çözümünü bekliyorum.

28 Eylül 2024 09:43 (Şikayetten 11 saat sonra)

22 Temmuz 2025 16:26
Buzdolabımın Donmama Sorunu Ve Servis Mağduriyeti

31 Ekim 2023 10:41

15 Kasım 2023 23:13
Özkan sonuçtan hiç memnun değil

30 Ocak 2024 21:57

07 Eylül 2023 09:39