Siemens Ev Aletleri Wq44g2c1tr Model Kurutma Makinesi Kalitesiz

04 Kasım 2023 12:57

Bir hafta önce Siemens wq44g2c1tr model kurutma makinesi aldım ama çok kalitesiz bir ürün acayip sesli çalışıyor. Hiç tanıtımda bahsedilen 64 DB ses seviyesinde değil video da var nasıl çalıştığı makine çalıştığında evin içinde büyük bir cızırtı sesi oluyor. Sinir bozucu bir ses, servis normal kompresör sesi deyip gitti ancak diğer modelleri ile kıyaslarsak böyle bir ses hiçbir modelde yok. Siemens markasi benim için güvenilirliğini yitirdi, asla ürünün arkasında durmuyorlar.
Değiştirmemek için her şey normal deyip geçtiler, ama ben Tüketici Hakem Heyeti'ne gidip yasal olarak da hakkımı arayacağım.

profile profile profile
04 Kasım 2023 16:43 (Şikayetten 3 saat sonra)

Şeyma
Şeyma
27 Kasım 2023 22:53

Tarafıma yapılan bilgilendirme şu, bu ses kompresör sesi normal bir ses deyip geçitiniz ama Siemens'in diğer modelleri yakınlarımda mevcut hiçbirinde bu ses yok, bu kompresörü diğer modellerinizde kullanmadınız mı tek numune modeliniz buydu ve ben bu modelimi satın aldım. Beyaz eşya alırken bayilerde çalıştırma ve deneme imkanı veya müşteriye sunulmalı nasıl çalıştığını görmediğimiz bilmediğimiz ürünlerin alıyoruz.

Aybike
Aybike

Merhabalar, aynı şikayet bizim makinemizde de mevcut. Yetkililer normal diyor. Tüketici Hakları'na başvuru yapacağız. Siz başvurdunuz mu? Sonucunuz ne oldu?

12 Ocak 2024 20:05

Siemens Kurutma Makinesi Metal Sürtme Sesi Ve Servis Mağduriyeti