Kübra sonuçtan çok memnun

Siemens Ev Aletleri Su Sebili Sorunları

19 Mayıs 2023 13:31
Kübra'nın Teşekkür Mesajı
“Keşke buraya yazmadan önce şikayetim önemsenseydi bu kadar yıpratıcı bir süreç yaşatmasaydınız. Sonuç olarak arızalı ürünüm yeni ürünle değiştirildi teşekkür ederim.”

Su sebili aldığımız günden beri çok sesli çalışıyor ve yeterince soğutmuyor. Defalarca servis geldi, parça değiştirildi fakat sorun çözülmedi. Memnun değilim, verim alamıyorum ve sesi çok rahatsız ediyor bu sebeple değişim talep ediyorum. Uzun süredir fabrikadan cevap bekleniyor şeklinde cevap alıyorum. Hiç yakışmıyor markanıza! Bu denli kaale alınmamak satış sonrası müşteri memnuniyetini önemsemediğinizi gösteriyor. Alırken şöyle hizmet böyle kalıta... E sorun yaşandığında bekle babam bekle, muhatap bulama! Acil çözüm rica ediyorum.

19 Mayıs 2023 16:10 (Şikayetten 2 saat sonra)

08 Haziran 2023 15:39

Yasin
Yasin

Kübra Hanım merhabalar iyi günlerde kullanın cihazınızı. Cihazınızı aynı model ile mi değiştirdiler yoksa farklı bir model mi gönderdiler problem neymiş öğrenebilirsek sipariş verdik daha gelmedi ama tereddüt de kaldık cevaplarsanız sevinirim teşekkürler şimdiden🤚

Kübra

Merhaba Aynı model ile değişim yaptılar. Problemi bilmiyorum ama fabrikasyon hatası ki birebir değişim oldu. Süreç çok uzadı muhatap bulamadım sadece. Siemens'e yakışmadı. Hayırlı olsun, inşallah problemsiz sağlıkla kullanırsınız ürününüzü

Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Su Sebili: Gürültü Ve Performans Sorunları

11 Temmuz 2024 17:05