Cüneyt sonuçtan hiç memnun değil

12 Ağustos 2024 16:04

Evimizin beyaz eşyalarını güvenilir bir marka bildiğimiz Siemens grubundan aldık. Ürünler iyi duruyor kurulumda serviste hiçbir problem yaşamadık. Ancak bir süredir kıyafetlerimizde kötü koku var ve giydiğimizde cildimizde kızarıklık oluyordu ve bazı çamaşırlarımız deliniyordu. Çamaşır Makinesini incelediğimizde kıyafetlerin köpüklü çıktığını fark ettik. Kullanım kılavuzundaki adımları takip ettik deterjan miktarını azalttık, ek durulama yaptık değişik programlar seçtik, değişik marka ve tipte deterjanlar kullandık ama hiçbir türlü köpük problemini aşamadık. Yetkili Servis talep ettik ürünümüzün garantisi devam ediyor.
Eğriye eğri doğruya doğru Yetkili Servis çok iyi makineyi götürdüler Kazan amortisör deterjan haznesi conta vs. Değiştirmişler ama köpük ve koku problemimiz devam ediyor. Evimizde bebeğimiz var mecburen onun kıyafetlerini de yıkıyoruz çok tedirgin oluyoruz çünkü çamaşırlarımız düzgün durulanmıyor. Üst üste 2-3 yıkama 5-6 durulama yaptırdığımız oldu. Makinenin başında 50 dakika oturup durulama ve sıkma adımlarını izliyorum. Psikolojimiz altüst oldu. Kıyafetlerimiz yırtıldı. Yok yere bir sürü elektrik ve su faturası ödüyoruz keşke Siemens marka ürün almasaydık. Bizim için kötü bir tecrübe ve ekonomik kayıp oldu. Ben şimdi garantisi devam eden ama çamaşırı düzgün temiz yıkayamayan sağlığımızı tehlikeye atan bu makineyi ne yapayım? Ürün Siemens WM12UT90TR

profile profile
12 Ağustos 2024 16:05 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Cüneyt
Cüneyt
15 Ağustos 2024 17:42

Servis geldi deterjan ve çamaşır atılmadan test yaptılar. Makinede problem yok denildi. Genel merkezden yardımcı olamayacağız bu durumda dediler. Ben de çamaşır ve deterjanı siz atın makineyi öyle test edelim göreceksiniz durulamadığını dedim. Öyle bir uygulama yokmuş. Belli ki çamaşırın durulanmayacağını biliyorlar. Makinede sorun yoksa çamaşırı yıkayalım beraber, güveniyorsanız ürettiğiniz makineye. Bu makineyi kullanmama kararı aldık ekonomik kayıp oldu bizim için. Bu marka kesinlikle benim evime giremez artık...

Emine
Emine

Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Deterjanı o kadar az koyuyorum ki ama defalarca durulatma ve yıkatma yapmama rağmen hala köpüklü oluyor su. Arınmıyor. Faturalar ne olacak bilmiyorum. Bir çorba kaşığı bile değildir koyduğum deterjan miktarı.

Zeliha
Zeliha

Aynı makinede aynı sorunu ben de yaşıyorum, deterjanı damlatıyorum sadece, yarım kapak falan yapsam asla durulanmayacak çünkü. Defalarca durulatıyorum ama köpüklü kalıyor yine de. Ben de makineyi yeni olmasına rağmen değiştireceğim. Siz hangi marka aldıniźve memnun musunuz?

Siemens Çamaşır Ve Bulaşık Makinesi Sorunları

30 Eylül 2024 19:48
Siemens Çamaşır Ve Bulaşık Makinesi Sorunları

Siemens Çamaşır Makinesi Temiz Yıkamıyor

26 Ocak 2024 12:02
Hülya sonuçtan hiç memnun değil

Çamaşır Makinesinde Uzayan Yıkama Süresi Ve Koku Sorunu

10 Haziran 2025 13:16