Siemens Bulaşık Makinesi Yıkama Ve Kurulama Yapmıyor

26 Temmuz 2023 14:57

2020 yılında sıfır şekilde servise kurulumunu yaptırıp kullanmaya başladığım bulaşık makinesi ilk kullanımda kapaktan pas akıttı. O zamandan beri de kurutma ve yıkamayı düzgün yapmıyor. Yetkili servis sürekli suları, voltajı vs bahane üretip çözüm sunmadı. Sayısız aramanın sonunda gelen servis personeli yıkama ve kurutma için ayar değişikliği yaptı. 1 sene sonra problemin devam etmesi üzerine tekrar servis çağırınca gelen yetkili yıkama ve kurutma probleminin yanlış ayar yapıldığından kaynaklı olduğunu söyledi. Ayrıca sepetin raylarında pas yapacak bir kir olduğunu söyledi. Dolayısıyla parça değişimi gerektiğini söyledi. Sıfır alıp ilk kullanımda problem yaşadığım makinede parça değişimi değil cihaz değişimi istediğimizi söyledik. Bu arada onlarca bulaşığımı leke ve puslanma yüzünden çöpe atmak zorunda kaldım. Hala Siemens yetkili servisiyle onlarca telefon konuşması yapıyoruz ama hiçbir sonuca varamıyoruz.

26 Temmuz 2023 15:13 (Şikayetten 15 dakika sonra)

02 Ağustos 2023 10:57
Sezen
Sezen
26 Aralık 2023 22:37

İletişim numarası 7/24 ulaşılabilir bir numaradır fakat Siemens ile ilgili hiçbir arama kaydı göremiyorum?

13 Nisan 2024 01:29

01 Eylül 2023 11:37

29 Ekim 2023 13:44
Ayşe sonuçtan çok memnun

10 Temmuz 2023 12:36
"Benim ile iletişime geçen Hanım efendiye özellikle teşekkür ederim 🙏"
Siemens Ev Aletleri Bulaşık Makinesi Kapak Paslanması
Siemens Ev Aletleri Bulaşık Makinesi Kapak Paslanması